Rozhodovanie medzi pôrodnicami Prešov a Ľubovňa
Ahojte, je tu niekto kto rodil aj tam aj tam? Ja prvy porod v monobloku, mala som nadstandardnu izbu, co bolo super, ale sestricky hroza. Teraz zvzujem tu lubovnu, ale neviem… viete niekto porovnat?
Prvý pôrod Prešov, druhý pôrod SL. Obe sekcie. Bez zaváhania odporúčam SL. Od sanitára po primára jednoducho úžasné. Ešte mi aj sestrička v sprche chrbát umyla.
Mala som jeden porod v SL a nemozem povedal pol kriveho slova na nic, napriek tomu ze to bol tazky, nepostupujuci porod.
Ale treba tam ist s tym, ze je to mala porodnica a jednoducho pri vaznejsich komplikaciach budu prevazat. Takze toto jedine si zvaz.
Dcera rodila v lubovni pre dpol rokom abola velmimspokojna....predtym prvy porod v KE...ale treba tam ist s vedomim,ze presov ma ovela lepsie vybavenu novorodenecku cast,ak by sa nieco skomplikovalo
@janinah a v kosiciach kde rodila? Lebo teoreticky aj sacu zvazujem
Mala som jeden porod v SL a nemozem povedal pol kriveho slova na nic, napriek tomu ze to bol tazky, nepostupujuci porod.
Ale treba tam ist s tym, ze je to mala porodnica a jednoducho pri vaznejsich komplikaciach budu prevazat. Takze toto jedine si zvaz.
@colsami v takom pripade prevazaju asi len dieta ze? Zena ostava z nich?
@anonym_autor nechcem zavadzat takze to si asi over inde, ale co som iba citala, tak ano, dieta prevezu... Ked som tam ja bola, tiez akurat vrtulnik bral narodene dvojicky do Popradu...
Ale ked nemas nejaky komplikovanejsi problem, tak ja som sa tam naozaj citila super od zaciatku az po koniec, keby som byvala blizsie, isla by som tam opat.
@anonym_autor kamoske prevazali dietatko zo sl do pp, ju prepustili a sama sa musela dostat do pp.
Rodila som prve dieta v monobloku.. porod rychly, ale sestricka totalnee neprijemna, doktor riesil uvrieskanu spoluobcianku v v inej sale miesto toho, aby riesil mna a vdaka tomu som sa dotrhala tak, ze som mala problem polroka normalne fungovat. Ale sestonedelie bolo ok. Strava otrasna. Vela spoluobcanok. Privela a vecne mali otvorene dvere a hulakali na celu chodbu.. jazdu chvilu ich ale upozornovali. Mali vlastnu kupelnu - kde fajcili, vlastnu kuchynku…. Takze aj ked si na chodbe blizko nich (izba nadstandart - rozumej samotka, nic viac) tak musis chodit na opacnu stranu chodbu, aby si sa osprchovala. Priestory v hroznom stave. Kupelna spolocna.
Druhy porod SL, porodna pristuo uzasny, sestonedelie super, perfektne. Priestory nove, krasne, ciste. Tri samostatne kupelne. Rodinny apartman s vlastnou kupelnou. Ale novorodenecke - nebola som najspokojnejsia kedze babatko nepapalo a neriesili to. Prepustili nas, hoci vedeli ze nie je vsetko ok a po dvoch tyzdnoch sme skoncili v nemocnici. Takze za mna presov. Ja ako dospela zena sa viem o seba postarat, drobcek je odkazany na odbornu pomoc - preto ak este raz budem rodit, tak si vyberiem presov.
Ja budem vždy odporúčať Starú Ľubovnu,tam som bola na viacerých oddeleniach,nie len na gynekologii a šestonedelii,a za mňa je to TOP nemocnica
Jeden pôrod v SL, síce dosť ťažký.. ale na pôrodnicu nemôžem povedať ani pol zlého slova. Jednoznačne SL
@janinah a v kosiciach kde rodila? Lebo teoreticky aj sacu zvazujem
@anonym_autor ani saca nema dostatocne vybavene novorodenecke odd ak sa nieco stane ostavas v saci a dieta prevazaju do novej nemocnice
Pre mna ako matku je dolezite aby o dieta bolo postarane najlepsie - nova nemocnica
“Pozlatko” typu Saca ci SL ( nespochybnujem odbornikov na gynekologiu a porodnictvo) mi zato nestala a ani stat nebude nikdy
Aj keby som na podlahe mala spat, je mi to jedno pokial viem, ze keby s dietatom nieco nebolo v poriadku, je o neho top top top postarane a hlavne, mozem byt a tym dietatom
A nelezim niekde v SL ci saci a moje dieta bojuje v novej nemocnici ( nie nehospitalizuju ta tam s dietatom smola)
Videla som tie matky co dochadzali za detmi ak sa nieco pokazilo inde v inej nemocnici, na ten pohlad ja nikdy nezabudnem
Neviem porovnat SL, ale vsetky 3 deti - v starej nemocnici na sekciu, sestricky zlate aj doktori, strava super, az na tu sprchu a wc, ale to prezijes, hlavne ze je blizko super vybavene novorodenecke, ja kazdemu odporucam staru... ak si z okolia PO
Mám za sebou 2 sekcie v monobloku, druhú pred 2 mesiacmi. Švagriná rodila 2 mesiace predomnou v SL, dieťatko malo žltačku, previezli jej ju do PP a ona musela za ňou sama sa dostaviť... Preto by som zvažovala Prešov alebo Košice. Poprad je celkovo od ruky...
Mám za sebou 2 sekcie v monobloku, druhú pred 2 mesiacmi. Švagriná rodila 2 mesiace predomnou v SL, dieťatko malo žltačku, previezli jej ju do PP a ona musela za ňou sama sa dostaviť... Preto by som zvažovala Prešov alebo Košice. Poprad je celkovo od ruky...
@ivka263b no toto jedine ma odradza od tej lubovne

Dcera rodila v lubovni pre dpol rokom abola velmimspokojna....predtym prvy porod v KE...ale treba tam ist s vedomim,ze presov ma ovela lepsie vybavenu novorodenecku cast,ak by sa nieco skomplikovalo