icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

faithful9
21. aug 2012

tak si zoberieme aspon klokanku :D

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 juuuuj to sa zapotite 😀

faithful9
21. aug 2012

no nie to si neviem predstavit, asi vyuzijeme nas perfektny balkon s vyhladom na hlavnu cestu :D vonku by sme vydrzali ale potom vyslapat s nim na rukach na 8. to by bola sranda

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 no to bud rada ze je tam nejaky pohyb, my mame balkon smerom do kocky, takze ja mam vyhlad druhym udom na balkon a do okien a to s kazdej strany 😀 a len psy tu bresu a vecer dorast :-/

faithful9
21. aug 2012

my mame ten dorast vecer v spalni takze ked dam maleho vecer spat musim mu zavriet okno inak by bol kazdych 10 minut horem otvorim ho az ked sa to ukludni

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 nasa ma izbu na druhu stranu, tak aspon ze to 🙂

faithful9
21. aug 2012

@kejdii uz treti den a dufam, ze sa to stane zvykom mi zaspal o 9 a tak do pol 12 spinka. a j asom uz navarila sebe aj jemu vyprala, uz sa zacinam nudit bez neho :D

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 fuuuha, moja spi len po trosku, rano o 8:30, potom pred jedenastou, tak okolo pol druhej a okolo stvrtej a to vzdy tak polhodku az hodku....ale dnes spi uz dlho, zaspala okolo 10:30 a este spi.... som si vsimla ze ked spi na brusku tak spi dlhsie.... ale tak to sa stava malokedy 😒 ale vnoci zato nevstava vobec, spiod 19:00 do 6tej 7mej rano....tak sa nestazujem 😉

faithful9
21. aug 2012

kubko spinka 2x do dna raz doobedu raz poobede a v noci sa zobudi asi dvakrat, uz som skusala pred spankom vsetko mozne, ale nejde to . rekord mal od vecera do 4, ale aj tak si myslim ze je to este v pohode. kojis este alebo ste na um?

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 na um, kojila som len asi 2 mesiace, ale mala strasne malinko priberala, nic si nevytiahla, tak som zacala odsavat, ale asi po mesiaci mi mlieko odislo, pravdepodobne som to robila nespravne a neodsala cele prso, tak sa pomaly stracalo 😒 nuz co uz narobim....

kejdii
autor
21. aug 2012

@faithful9 inak bola som sa prejst a vy ste asi ta kocka oproti nasej kocke 🙂 nevidis z okna nahodou matersku skolku?

faithful9
21. aug 2012

hej ked pozriem z okna smerom doprava vidim skolku 🙂 my sme mali s kojenim tiez problemy v nemocnici sme boli dlho lebo nepriberal doma nemohol chytit tak sme nastupili na nutrilon a vdaka flaske lovi s aktivnym sacim cumlom sa neoducil od prsnika. popri tom si na mna zvykol bol vacsi naucil sa lepsie chytit a mliecko som si udrzala vdaka tabletkam motylium, vytvoria mlieko aj mamicke ktora nerodila, neni to o hormonoch, ale o latke ktora podporuje tvorbu mlieka a zatial este kojim, ale niekedyv 2-3 nesiaci keby mi dakto povedal, ze ja budem kojit este v 7. mesiaci ta ho vysmejem :D

kejdii
autor
23. aug 2012

@faithful9 tak to je super, skoda ze sme sa tu nestretli skor, dala by som si od teba poradit 🙂

faithful9
23. aug 2012

neviem, ci by som ti bola poradila, ja som v tom case nemala pocit zeby som s tym mohla niekomu radit. skor som z toho bola zufala a ja prijimala rady :D

faithful9
24. aug 2012

co mate dnes na plane?

faithful9
24. aug 2012

@kejdii co mate dnes na plane?

ajkuska
24. aug 2012

čaute aj ja som tu 🙂

faithful9
24. aug 2012

@kejdii dam ruku do ohna zato, ze som vas dnes videla a zrejme aj vy mna 😀

faithful9
24. aug 2012

@ajkuska tiez si zo svabov?

kejdii
autor
25. aug 2012

@faithful9 ahoj 🙂 prepac vcera som tu vobec nebola, prisla segra so synom tak sme sa venovalia dnes ideme k mame, dufam ze buduci tyzden uz zoznamime nasich drobcov 🙂

kejdii
autor
25. aug 2012

@faithful9 heeeeej? kde si nas videla? 🙂 no vies co ja kukam na kazdeho s kociarom ci to nahodou nieste vy 😀 ale tak mate zeleno cierny kociar? lebo ak som si dobre typla ze kde byvac, tak som ta videla na balkone vesat pradlo vcera rano 😀 mate taky vytahovaci vesiak namontovany na stene? 🙂

kejdii
autor
25. aug 2012

@ajkuska ahoj vitaj 🙂 zo Svabov? predpokladam ze ano, tak sa tesime na debaty 😉

faithful9
25. aug 2012

@kejdii heej ja som vesala 😀

ajkuska
26. aug 2012

@faithful9
@kejdii
áno zo Švábov

kejdii
autor
27. aug 2012

ahojte @ajkuska no super tak sa nas hadam aj nazbiera kopka 🙂
@faithful9 no tak som to dobre vyratala ked si to bola ty 🙂 no a kde si nas to videla? my mame cierny kociar, zvnutra strieska cervena a na streche mame pripnutu ruzicku 🙂 tak nabuduce ma zastav 😉 a tvoj maly Kubko sa uz plazi? ci este lenosi? nasa ma najradsej "polohu lietadlo" a ked sa posuva tak dozadu 😀

faithful9
27. aug 2012

no ja som vas videla jak som vesala, vy ste boli na druhej strane a ja kukala na vas a vy na mna, ale som si nebola ista :D a potom ste isli aj okolo nas, ale si uz nepozerala hore :D kubik sa uz plazi z jednej strany postele na druhu a gula sa po celej posteli, ale rackovanie to este nieje.

kejdii
autor
27. aug 2012

@faithful9 nooo tak som si myslela ze kukame na seba a vidis, pravda 😀

faithful9
27. aug 2012

ale jaka nahoda 😀

kejdii
autor
28. aug 2012

@faithful9 no ne? 😀 ale uz musime dat spolocnu prechadzku, a nie sa tu po balkonoch plantat 😉

faithful9
28. aug 2012

hej, musime dat rande, zajtra volno tak predpokladam, ze budete mat spolocnost ( my sice nie :D), ale vo stvrtok ked nic nemate by sme mohli vyvetrat kociky :D