icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

faithful9
1. okt 2012

@kejdii aahojte, o 13 tej ideme na poradnu a ked nemate nic na plane tak by sme sa potesili ak by ste potom
prisli na kafco 🙂

kejdii
autor
2. okt 2012

@faithful9 ahoooojte 🙂 plati dnesok? tak po poobednajsom spanku prideme ok? cinknem ti ked pojdeme z domu 😉 tesime 🙂

faithful9
2. okt 2012

@kejdii ok 😉

faithful9
5. okt 2012

@kejdii ahojte, ideme dnes na sekcov?

kejdii
autor
5. okt 2012

@faithful9 ahojte, no neviem ☹ Danka mala teplotu v noci, zaspala mi rano na 15 min a teraz zaspala zase, asi zubky....tak neviem a o kolkej si si rozmyslala ze pojdeme? uvidim aka bude ked sa zobudi a dam ti vediet?

faithful9
5. okt 2012

@kejdii ooj moja zlatucka, neviem nam by to bolo jedno kedy. sak uvidis aka bude, ked nie tak nie 😉

kejdii
autor
5. okt 2012

@faithful9 no teraz vstala s takym placom 😒 tak budeme musiet nechat to na buduci tyzden, dufam ze sa jej dovtedy prereze.... poobede ju zoberiem trosku von na luft, sa otepli trochu tak mozeme ist spolu

faithful9
5. okt 2012

@kejdii mas doma calgel na lahsie prerezavanie zubkov ?

kejdii
autor
5. okt 2012

@faithful9 nemam 😒 stratila som ho, kupila som ho asi pred mesiacom a zapotrosila som ho dakde...

faithful9
5. okt 2012

@kejdii az teraz som precitala som ti mohla doniest

kejdii
autor
17. okt 2012

@faithful9 cafte 🙂 tak ako dnes? vy k nam? ci my k vam? 😀 mne je jedno, co je tebe lepsie 🙂 tesime sa 😵

faithful9
22. okt 2012

@kejdii cawko, teraz sme prisli domov, zajtra este mame full house, ale v stredu by sme sa uz mohli stretnut, teda by stemohli prist, ste narade :D

kejdii
autor
23. okt 2012

@faithful9 ahoj moja, aj my sme vcera boli prec a dneska mame poradnu a ideme k babke takze streda to isti 🙂 uz nam chybate 😵

faithful9
23. okt 2012

jasne, tesime sa zajtra. sme doma, takze kedykolvek.

kejdii
autor
24. okt 2012

@faithful9 ahojte, tak Danka spi, ked vstane a napapa sa tak dojdeme 🙂

faithful9
24. okt 2012

@kejdii dobre tesime sa

faithful9
25. okt 2012

@kejdii kubko teraz zaspal, ked sa zobudi prideme aspon na chvilku

kejdii
autor
25. okt 2012

jasne 🙂v pohode 🙂 a my se vam vcera ukradli kluce od Kubkovho auta 😀 poctivo vratime dnes 😉

kejdii
autor
25. okt 2012

@faithful9 jasne 🙂v pohode 🙂 a my se vam vcera ukradli kluce od Kubkovho auta 😀 poctivo vratime dnes 😉

faithful9
25. okt 2012

@kejdii vy ste poctivy nalezcovia, my sme o tom ani nevedeli, my zas mame vas koliesko : D :D

alena003cv
26. okt 2012

Ahoj,aj ja byvaqm na sidlisku svaby a tiez tu nepoznam velmi nikoho ,ani nemam tu vela kamaratok

alena003cv
26. okt 2012

ahojte aj ja byvam na sidlisku svaby ,rada spoznam novych ludi

merilu
26. okt 2012

Ahojte mamicky nedavno sme sa pristahovali na svaby a hladam nekae mamicky na kocikovnaie kavicky debatky atd najde sa niekto??? 🙂

merilu
26. okt 2012

@alena003cv Ahoj mas deti???ci len tak hladas kamosku?

alena003cv
27. okt 2012

ano mam dve deticky ,tak rada spoznam novych ludi

faithful9
30. okt 2012

@kejdii co robite dnes?

kejdii
autor
30. okt 2012

@alena003cv
@merilu ahojte kocky 🙂 no som rada ze sa nasa skupinka rozrasta 🙂 my s @faithful9 uz skoro pravidelne kavickujeme 😉 a vetrame kociky tak aj vas rady spozname 🙂

kejdii
autor
30. okt 2012

@faithful9 akurat som ti isla pisat ci nepridete 😀 danka spi teraz uz asi hodinku a pol 😲

kejdii
autor
30. okt 2012

@merilu a kolko ma tvoje dietatko? na tom malom obrazocku to nevidno 😉

faithful9
30. okt 2012

@kejdii uz ste hore? Lebo kubko este spi tak pridte vy, ste na rade 😀