Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?
Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵
Pozdravujem, aj my zajtra môžeme. Neviem aký režim majú vaši drobci, ale nám by to celkom vyhovovalo okolo 11 a poobede okolo tretej...
Ahojte baby tak mi spime raz cez den a to asi tak cca 3 hodky Gabko ak neni nic vazne tak haja v postielke lenbo tam mi pospi najdlhsie ide spat podla toho kedy sa rano zobudi dnes sa zobudil o pol desiatej takze pocitam ze tak kolo pol jednej pojde hajat ked sa zobudi normlane okolo osmej tak ide hajat okolo 11 a pospi do tej pol tretej a tak ideme stale von ale aj doobedu este ideme ak je s kym alebo sami dnes je to akosi inac lebo sa zobudil o pol desiatej ale asi potreboval dlhsie pospat 🙂 on je taky spachots
My sme boli dnes úplne mimo režimu, poobede sme vstali až o štvrtej - mal to riadne posunuté, tak uvidíme ako zajtra...
Pripájam sa, my tiež radi prídeme, ale kľudne sa môžeme aj niekde prejsť...

@merilu my sme tiez museli ist lebo sa nam nedarilo zaspat doma, skoda, tesne sme sa minuli