icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

faithful9
6. nov 2012

@merilu my sme tiez museli ist lebo sa nam nedarilo zaspat doma, skoda, tesne sme sa minuli

kejdii
autor
7. nov 2012

@merilu ahoj, my sme boli vcera u babky a nebola som tu, tak zajtra mozeme 🙂

kejdii
autor
7. nov 2012

@faithful9 Matka aj my mame taky smisni tlak vody, asi aj nam zajtra nepojde...ale mohli dat dajaky oznam ne? 😒

sanny27
7. nov 2012

Pozdravujem, aj my zajtra môžeme. Neviem aký režim majú vaši drobci, ale nám by to celkom vyhovovalo okolo 11 a poobede okolo tretej...

faithful9
7. nov 2012

@kejdii my sme mali vcera smisny tlk a teraz nic 😀

faithful9
7. nov 2012

@sanny27 ja mam pocit, ze ten moj drobec nema ziadny rezim, to uspavanie je katastrofa, no niekedy spi razdva. Aj teraz napriklad spi. My sa prisposobime hocijakemu casu. Vonku sa nam spi najlepsie🙂

kejdii
autor
7. nov 2012

@faithful9 sak toto 😀 aj Danka teraz taka divna je, dneska o 5tej uz bola hore, som ju este uspala ale spala len pol hodku a teraz spi od 7:30!!!!! a ja chcem vysavat.... 🙂 ako trosku mi to vyhovuje lebo som porobila tolko co nestihnem dkedy za tyzden 😀

kejdii
autor
7. nov 2012

@sanny27 aj Danka tak spavala, mohla som si hodinky nastavit podla toho a teraz....vid v sprave nad touto....ale my mozeme aj ked nespi, ona sa rada vozi 😉

faithful9
7. nov 2012

@kejdii no to este nic kubik bol rano hore 4:18 a to doslova som ho nasla uz stat v postielke, tak sme sa pol hodku hrali a potom este zaspal do 7. Teraz spi zase, ale ja nemozem ani varit ani upratovat lebo neide voda🙂

kejdii
autor
7. nov 2012

@faithful9 joooj takze o tom sa vcera bavili Danka s Kubkom ked tak zdavotali , ze rano vstanu extra skoro 😀 a ty si pekne vyloz nozky a oddychuj 😉 inak Danka este furt spi....3hodiny prosim pekne!!!! nechapem, aj som bola pri nej ale ani naznak zeby vstala 😨

faithful9
7. nov 2012

@kejdii tak ty sa mas kubko tiez este spinka, ale aj voda uz tecie

merilu
7. nov 2012

Ahojte baby tak mi spime raz cez den a to asi tak cca 3 hodky Gabko ak neni nic vazne tak haja v postielke lenbo tam mi pospi najdlhsie ide spat podla toho kedy sa rano zobudi dnes sa zobudil o pol desiatej takze pocitam ze tak kolo pol jednej pojde hajat ked sa zobudi normlane okolo osmej tak ide hajat okolo 11 a pospi do tej pol tretej a tak ideme stale von ale aj doobedu este ideme ak je s kym alebo sami dnes je to akosi inac lebo sa zobudil o pol desiatej ale asi potreboval dlhsie pospat 🙂 on je taky spachots

merilu
7. nov 2012

@faithful9 A to ode kedy vam nejde voda nam teiz tak slabo ide ale ide zatial ale oznam nie je ziadny

merilu
7. nov 2012

@sanny27 Po obede to aj nam vyhovuje 🙂

faithful9
7. nov 2012

@merilu okolo deviatej som si vsimla ze neide, ale uz ide neviem co to malo znamenat, tiez sme nemali oznam

merilu
7. nov 2012

@faithful9 Ta asi len tak na kratko vypli tak nedavali oznam nam ide zas totalne spinava voda

faithful9
7. nov 2012

@merilu
@kejdii
@sanny27 o pol druhej ideme von, prida sa niekto?

merilu
7. nov 2012

@faithful9 Keby gabko nespal tak sa urcite pridame ale teraz isiel hajat

faithful9
7. nov 2012

@merilu my sme nakoniec tiez nesli, lebo sa stal zazrak 🙂 . Dala som maleho do postielky aby som mohla umyt riad a on tm sam zaspal, tak to je pre mna hotovy zazrak 🙂

sanny27
7. nov 2012

@faithful9 tiež snívam o takom zázraku, snáď sa nám to raz podarí 😉

sanny27
7. nov 2012

My sme boli dnes úplne mimo režimu, poobede sme vstali až o štvrtej - mal to riadne posunuté, tak uvidíme ako zajtra...

merilu
7. nov 2012

@faithful9 Moj maly tak zaspava satle on spinka sam a aj sam che zaspavat akurat co musi mat tak je vankus jeho oblubeny 🙂 ale kazde dietatko je ine

merilu
7. nov 2012

@sanny27 To sa stava ved pojdeme vonku tak pokecame

merilu
7. nov 2012

@sanny27
@faithful9
@kejdii A co keby ste prisli baby ku mne s detmi vas pozyvam na kafe deti sa zoznamia aj mi 🙂 🙂 a tak mozme veselo kocikovat nakupovat a pod 🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu dobre ranko 🙂 no moja, ked si si ista 😉 tak ja a Danka rady prideme 🙂

;;; inak my dnes zase od 5tej hore 😒

faithful9
8. nov 2012

@merilu
@kejdii tak aj my radi prideme, my sme dnes spali tak normalne do 7, ale vecer uz od pol 7 spal

sanny27
8. nov 2012

Pripájam sa, my tiež radi prídeme, ale kľudne sa môžeme aj niekde prejsť...

merilu
8. nov 2012

@kejdii Tak Danka sa akosi skroro vyspinka heh okik tak vas cakam babenky a sa tesim maly stal o 8 a pojde hajat tak okolo 11 pospi do tej 14 tak neveim ako vam to vyhovuje tebe kedy ide mala hajat??

merilu
8. nov 2012

@faithful9 Tak to je super aj ty si vyhajala ja maleho davam vecer hajat o Osmej a a rano stava o tej pol osmej az osmej a teraz ti kedy pojde hajat ??

merilu
8. nov 2012

@sanny27 Pojdeme aj vonku neboj len chcem aby sme sa zozanmily u mna kus poekacme deti sa pohraju a tak uvidime 🙂