icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

merilu
8. nov 2012

Dame po obede streču?? 🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu no tak dnes ziadna slava, o 5tej vstala a vcera spala 3hodky potom, dnes len hodinu, tak predpokladam ze o tej 11stej tiez pojde spat ale ako dlho to je vo hviezdach....ved ja sa priebezne ozvem 🙂

merilu
8. nov 2012

@kejdii Jasne v pohode su to deti tak sa vyhajate a dojdete 🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu jej ty mas ale sedmospaca, a ja ze Danka vela spi 😀 tiez spavala od 7mej do siedmej ale to su uz casy davno minule.... a vnoci ti papa? ....a my byvame oproti sebe 🙂 pravdepodobne by sme si mohli zakyvat z okna 😀

faithful9
8. nov 2012

@merilu okolo pol desiatej pojde spat, tak uz viem, ze 2,5 hodiny uz mam odsledovane

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu vlastne ved on uz ma cez rok ze? tak v noci asi nepapa 😉

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 cau moja 🙂

sanny27
8. nov 2012

My môžeme okolo tej tretej 🙂 Do debaty o spaní sa radšej nepúšťam, len Vám ticho závidim... 😉 U nás sa vstáva pravidelne o 4:30 ráno už niekoľko mesiacov 😒

faithful9
8. nov 2012

@kejdii caw🙂 no presne jak som pisala, je pol desiatej a kubik spi. Co dnes varis? Ja vobec netusim co

faithful9
8. nov 2012

My budem okolo tej pol tretej urcite moct

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 sa mas 🙂 Danka len murci ...ja nevarim mame odvcera, aj tak to Palo neje lebo neni doma...a ja to vyhadzovat nebudem....zajtra by som chcela fazulovu polievku uvarit....

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 inak Danka sa dnes postavila sama, popri tej policke na ktorej mame telku 🙂 a odvtedy sa jej to nedari tak murci a murci.....joooooooj.....

faithful9
8. nov 2012

@kejdii bud rada, ze sa jej to nedari, lebo ja kubku uz vobec nemozem nechat hrat sa na zemi, lebo v momente je na nohach. Ja uz som aj uvarila tak na rychlo granadir🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 sak ja som 😀 len ona sa velmi netesi 🙂

faithful9
8. nov 2012

@kejdii no hej sak to je jasne 🙂

merilu
8. nov 2012

@kejdii Tak no uz davno v noci nepapa od kedy je na susenom mlieku tak prespi celu noc a to asi od teteho mesiaca samozrejeme su vinimky ako npr spln ked idu zubky alebo je chory ale inac pohodka 🙂 tak uz spinka mam taky pocit ze pospi do tej 14 a tak sa mozme hrat 🙂 tak vidis mozme si kyvat ani o tom nevieme heh

merilu
8. nov 2012

@kejdii A gratulujem ze sa Danuška postavila je to mile ale jak ti zacne chpdit tak mas smolu bude s nej este vecsi huncut ale je pravda ze sa viac sama zabavi 🙂

merilu
8. nov 2012

@faithful9 Mnam granadri by som si dala uz davno sme nemali zajtra spravim dobry napad 🙂

merilu
8. nov 2012

@sanny27 Tak sa tesim na Vas konecne sa spozname aj deti bude nam veselo a neboj co sa tyka spnaku tak sa to zmeni urcite vekom 🙂

merilu
8. nov 2012

@faithful9 Tak som rada ze aj vy mozte tesim sa

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu
@faithful9
@sanny27 dievcata sklamem vas, ale nam sa nahle zmenili plany ☹ mamkin priatel je v nemocnici ma cosi s okom, proste sa rano zobudil a brutalne napuchnute a nic nevidel... a moja mamka je cela rozklepana ze co s nim tak k nej ideme robit jej spolocnost ...tak nech sa chlapi vyblaznia a vy sa vyklebette a my sa tesime nabuduce

sanny27
8. nov 2012

To je škoda ☹ , aspoň na chlapcov sa teda tešíme 🙂

faithful9
8. nov 2012

@kejdii jaj no to je skoda. Posielame Danke bosu,.

faithful9
8. nov 2012

@merilu
@sanny27 a my kedy si davame rande?

merilu
8. nov 2012

@kejdii oki v pohode tak nech to dobre dopadne drzte sa

merilu
8. nov 2012

@kejdii Ouu tak to mi je luto drzte sa baby nech vsetko dobre dopadne

merilu
8. nov 2012

@faithful9 Ako vam to vyhovuje moj krasavec este haja vam este pojdu dnes deti hajat ???

merilu
8. nov 2012

@sanny27 Tebe kedy vyhovuje ??

faithful9
8. nov 2012

@merilu mne maly este poobede nespal, a teraz ho uz ani davat nebudem lebo by nam to nevylo a ja celkom culy, asi sa potom este pojdeme prejst a pospime chvilku v kociku

sanny27
8. nov 2012

o tretej by som to mohla stihnut