Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?
Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵
My môžeme okolo tej tretej 🙂 Do debaty o spaní sa radšej nepúšťam, len Vám ticho závidim... 😉 U nás sa vstáva pravidelne o 4:30 ráno už niekoľko mesiacov 😒
My budem okolo tej pol tretej urcite moct
@kejdii Tak no uz davno v noci nepapa od kedy je na susenom mlieku tak prespi celu noc a to asi od teteho mesiaca samozrejeme su vinimky ako npr spln ked idu zubky alebo je chory ale inac pohodka 🙂 tak uz spinka mam taky pocit ze pospi do tej 14 a tak sa mozme hrat 🙂 tak vidis mozme si kyvat ani o tom nevieme heh
@merilu
@faithful9
@sanny27 dievcata sklamem vas, ale nam sa nahle zmenili plany ☹ mamkin priatel je v nemocnici ma cosi s okom, proste sa rano zobudil a brutalne napuchnute a nic nevidel... a moja mamka je cela rozklepana ze co s nim tak k nej ideme robit jej spolocnost ...tak nech sa chlapi vyblaznia a vy sa vyklebette a my sa tesime nabuduce
To je škoda ☹ , aspoň na chlapcov sa teda tešíme 🙂
o tretej by som to mohla stihnut

Dame po obede streču?? 🙂