icon

Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?

kejdii
5. jan 2012

Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵

merilu
8. nov 2012

@faithful9
@sanny27 o 15 u mna?? a ptom mozme ist aj vonku s detmi ak chcete

faithful9
Autor odpoveď zmazal
faithful9
Autor odpoveď zmazal
merilu
8. nov 2012

oki maly sa teraz zobudil idem ho nakrmit a vas cakam pridte na rojovu 4 zvoncek gazdic zdola a potom vlavo ku vytahu a 4 poschodie a hore Maximovic

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9
@sanny27
@merilu dakujeme kocky, teraz sme dosli domov...uf... no pustili ho domov s antibiotikami a nevedia z coho to ma....klasika...jeden doktor mu kazal studene obklady a druhy teple...no kocurkovo!!! takze sa uvidi ci antibiotika zaberu.... a vy ako? ake bolo rande? podarilo sa vam to casovo nejako sklbit? uz sa na vas tesime , dufam ze skoro 🙂

merilu
8. nov 2012

@kejdii Ahoj tak hlavne ze je doma bo v nemocnci by este daco nachytal ano rande sa vydarilo vsetky sme sa stretli deti sa okukali s martinkou sme si dali este aj par koleciek super bolo som rada ze su tu take fajn mamicky tesim sa az teba spozname s Dankou 🙂

faithful9
8. nov 2012

@merilu viesvjak rychlo kubik zaspal? Teraz uz len veget 🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@merilu no ved hej mas pravdu, doma je doma ......tak super to sa tesim ze ste sa zabavili 🙂

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 aj Danka po tej "nocnej" prechadzke zo Sekcova odkvecla, ani som ju nekupala len prdelku som jej umyla 🙂

faithful9
8. nov 2012

@kejdii ja cakam jakuba, ale mam pocit ze odkvecnem aj ja. Strasne som unavena, neviem preco. Asi nam dali drobci zabrat 🙂

faithful9
8. nov 2012

@kejdii nebola si na fb? Nadherne fotky dali z toho fotostudia

kejdii
autor
8. nov 2012

@faithful9 dneska som nebola, zajtra kuknem, idem pozriet panelak a chrapat 😉

merilu
8. nov 2012

@faithful9 No aj mi uz spime zaspal tiez nieco po pol osmej asi bol unaveny ja mrknem panelak a idem tiez hajat

merilu
8. nov 2012

@kejdii Tak to ano detom daju take prechadzky zabrat tak pekne hajajte

merilu
9. nov 2012

Ahojte baby dufam ze ste sa vyhajali mi sme hajali zas do pol desiatej supe vsetko som si ano tym padom stihla porobit skoda ze pocasie je take hrozne 🙂

merilu
9. nov 2012

@sanny27
@faithful9
@kejdii nejde niektora vonku s bobakom??na pechadzku konwecne nepada

merilu
9. nov 2012

Ok asi mate toho vela s drobcami tak mi ideme vonku a tak hajat pekny dnik 🙂

kejdii
autor
9. nov 2012

@merilu ahoj, my sme mali navstevu tak som tu nenakukla, teraz nam odisli a Danka este spinka 🙂 buduci tyzden dame rande u nas 🙂

merilu
9. nov 2012

@kejdii Oki gabko tiez haja 🙂 idem cistit hubky

faithful9
9. nov 2012

@merilu my dnes mali navstevny den, teraz sme dosli domov🙂

sanny27
9. nov 2012

Prajem Vám maminy pekný a pokojný víkend s ratolesťami 🙂

faithful9
12. nov 2012

@sanny27
@merilu
@kejdii ako ste vikendovali?

kejdii
autor
13. nov 2012

@sanny27
@faithful9 ahojte baby, sorry ze sa tak neskoro ozyvam, ale u nas to bolo pestre...nas 'dedo' skoncil v nemocnici s tym okom a stale riesia z coho to tak opuchlo... a ja som v nedelu skoncila na pohotovosti, lebo som zacala silno krvacat, aj ked mam len tyzden po menstruacii a zistili ze mam cystu na lavom vajecniku, pichli mi injekciu na zastavenie krvacania ale stale krvacam, dnes idem na gyndu a hrozi mi hospitalizacia 😒 no dufam ze ho nejako spracujem na domacu liecbu...naviac som chytila nejaky vyrus, priserne ma boli hrdlo a soplim az strach....taaaakze tak...nastastie Danka je uplne v pohode tak dufam ze to tak aj zostane....

a vy ako?

faithful9
13. nov 2012

@kejdii jaj moja tak sa drz a keby si hocico potrebovla tak brnkni, cokolvek

bucipal
13. nov 2012

Ahojte.Ja by som len chcela poďakovať Ivete z Bratislavy, od ktorej som minulý týždeň kúpila fusak- čierny za 15 eur.Žiaľ, manžel mi vymazal z mailu jej adresu, kde sme si posielali správy.Tak, ak náhodou chodí sem na fórum, len jej chcem odkázať, že fusak je veľmi pekný a v super stave.Ďakujem. S pozdravom Eva

merilu
13. nov 2012

@kejdii Ahoj tam mas to teda pestre drzim prsty hadam sa to vsetko da do poriadku drzte sa este ze Danka je ok 🙂

merilu
13. nov 2012

@faithful9 Ahoj no mi sme mali fajn vikend boli sme od piatku prec dners sme sa vrtaily bolo super boli sme u babky v Hankovci ale uz sme doma 🙂 tak mozme pokavickovat niekedy po pripade zajst na prechadzku 🙂

merilu
13. nov 2012

@sanny27 Ahoj vdaka vikend bol prijemny a vy co ste robkali???ako maly pocuva??

sanny27
14. nov 2012

@kejdii tak to je fakt neprijemne...tiez držím prsty, nech si čím skôr v poriadku... 🙂

sanny27
14. nov 2012

Boli sme mimo PO, ako skoro každý víkend. Pondelok zbehol ani neviem ako, vcera sme boli v poradni a dnes na navšteve...