Sídlisko Šváby v Prešove. Sú tu nejaké mamičky?
Ahojte, som v 37tt tak sa mi to uz krati 🙂 Byvam na Svaboch od oktobra a nepoznam tu nikoho. Rada by som spoznala nejake tiez tehulky, alebo mamicky z okolia na spolocne prechadzky, kavicky a debaty a vylety a tak... ak mate zaujem tak sa ozvite 🙂 tesim sa 😵
oki maly sa teraz zobudil idem ho nakrmit a vas cakam pridte na rojovu 4 zvoncek gazdic zdola a potom vlavo ku vytahu a 4 poschodie a hore Maximovic
@faithful9
@sanny27
@merilu dakujeme kocky, teraz sme dosli domov...uf... no pustili ho domov s antibiotikami a nevedia z coho to ma....klasika...jeden doktor mu kazal studene obklady a druhy teple...no kocurkovo!!! takze sa uvidi ci antibiotika zaberu.... a vy ako? ake bolo rande? podarilo sa vam to casovo nejako sklbit? uz sa na vas tesime , dufam ze skoro 🙂
Ahojte baby dufam ze ste sa vyhajali mi sme hajali zas do pol desiatej supe vsetko som si ano tym padom stihla porobit skoda ze pocasie je take hrozne 🙂
Ok asi mate toho vela s drobcami tak mi ideme vonku a tak hajat pekny dnik 🙂
Prajem Vám maminy pekný a pokojný víkend s ratolesťami 🙂
@sanny27
@faithful9 ahojte baby, sorry ze sa tak neskoro ozyvam, ale u nas to bolo pestre...nas 'dedo' skoncil v nemocnici s tym okom a stale riesia z coho to tak opuchlo... a ja som v nedelu skoncila na pohotovosti, lebo som zacala silno krvacat, aj ked mam len tyzden po menstruacii a zistili ze mam cystu na lavom vajecniku, pichli mi injekciu na zastavenie krvacania ale stale krvacam, dnes idem na gyndu a hrozi mi hospitalizacia 😒 no dufam ze ho nejako spracujem na domacu liecbu...naviac som chytila nejaky vyrus, priserne ma boli hrdlo a soplim az strach....taaaakze tak...nastastie Danka je uplne v pohode tak dufam ze to tak aj zostane....
a vy ako?
Ahojte.Ja by som len chcela poďakovať Ivete z Bratislavy, od ktorej som minulý týždeň kúpila fusak- čierny za 15 eur.Žiaľ, manžel mi vymazal z mailu jej adresu, kde sme si posielali správy.Tak, ak náhodou chodí sem na fórum, len jej chcem odkázať, že fusak je veľmi pekný a v super stave.Ďakujem. S pozdravom Eva
Boli sme mimo PO, ako skoro každý víkend. Pondelok zbehol ani neviem ako, vcera sme boli v poradni a dnes na navšteve...

@faithful9
@sanny27 o 15 u mna?? a ptom mozme ist aj vonku s detmi ak chcete