Skúsenosti s doktorkou Majerníkovou na gynekológii v Prešove?
zdravím, nejaké skúsenosti s mudr majernikovou -gynekológia, prešov? veľmi to pomôže, vdakaaa
Pani doktorku som mala pri poslednom pôrode min.rok,po odbornej stránke nemôžem nič vytknúť ale chýbalo mi u nej také "prepojenie",nechcem napísať rovno,že ľudskosť ,možno by mohla byť viac empatická ,milšia ☺️
@alenamihal ja nie som z prešova ale tuším že áno..
@stastnamamulka chapem, ďakujem za info, ja mám síce vcelku milú doktorku ale mam pocit že veci rieši iba plytko a sestrička je jedna hrôza
@jvasenka och 🥺 verím,že nájdeš ,čo hľadáš .Myslím,že aj v Prešove sa dá dobre vybrať ,len nájsť toho pravého ☺️
pani doktorka Majerníková je úplne fantastická, iba kvôli nej som odišla od predchádzajúceho gynekológa; úplne skvelý prístup, po odbornej stránke niet čo vytknúť, pekne vysvetlí a dokáže pochopiť ženu, hlavne citlivo vyšetruje. myslím, že berie nové pacientky, minule som síce trochu čakala, ale keďže ošetrovala akútne malé dievčatko, tak je to pochopiteľné. odporúčam 🙂
@stastnamamulka ďakujem ti ❤️
@zuzik2503 ďakuje za info. dr berie aj deti? to som nevedela. a prosím sestrička je aká? a časy objednanie cca sa dodržiavajú?
@stastnamamulka ďakujem ti ❤️
@zuzik2503 ďakuje za info. dr berie aj deti? to som nevedela. a prosím sestrička je aká? a časy objednanie cca sa dodržiavajú?
@jvasenka setricku ma ok, nejaku mladu, velmi milu, a casy na objednanie asi podla stavu pacientov, lebo minule, ked som bola, brala akutne nejake dieta, takze som cakala cca 10 min, predtym zas ma vzala skor.
@jvasenka setricku ma ok, nejaku mladu, velmi milu, a casy na objednanie asi podla stavu pacientov, lebo minule, ked som bola, brala akutne nejake dieta, takze som cakala cca 10 min, predtym zas ma vzala skor.
@zuzik2503 dobrý deň. Prosím potrebujem k p.doktorke výmenny lístok ak chcem ísť s 2 rocnou dcérou? Ďakujem
Každá skúsenosť je individuálna, ale podelím sa s tou mojou z dôvodu, že verím, že sa to nestalo alebo nestane pri tejto konkrétnej lekárke len mne. Od spomínanej p. doktorky som odišla, pretože mám pocit, že si nabrala veľmi veľa pacientov a už som nepociťovala rovnaký záujem ako keď otvorila ambulanciu. Na začiatku som bola veľmi spokojná, no asi posledný rok som začala výrazne pociťovať, že som už len ďalšie číslo. Objednať sa u nej online je takmer nemožné, stále ma vybookované termíny a medzi vyšetreniami som ja osobne dostala vzhľadom na moj vážny stav veľké odstupy (mesiac a podobne), terajší gynekológ ma objednal v pomerne kratšom čase. Každému vyhovuje niečo iné, mne u nej chýba viac empatie, resp. moja osobná skúsenosť bola veľmi neempatická. Aj mne zo začiatku prišla veľmi milá, no po traumatizujúcom zážitku, kedy mi dosť vážnu vec oznamovala, ako keby to bola bežná vec (u nej možno je) som so zmenou lekára neváhala. Žiadne slovo ľútosti, alebo ako sa cítim, ešte sa mierne usmievala, čo bolo vzhľadom na pre mňa traumatizujúcu situáciu neadekvátne. Nebudem viac konkretizovať, nakoľko chcem ostať v anonymite, ale po viacerých skúsenostiach môžem skonštatovať, že ženu ako gynekologičku neodporúčam, muži majú paradoxne viac empatie. Ak teda nemáte žiadne ťažkosti a komplikácie a nemáte problém s chladným prístupom, bude vám vyhovovať. Mne bohužiaľ toto nevyhovovalo.

@jvasenka ona si len nedavno otvorila ambulanciu,ci ??? tiez som kukala,ci nepojdem k nej..