icon

Skúsenosti s návštevou Bambi centra Prešov

alena68
6. feb 2025

Ahojte mamky presovcanky. Chcem sa opytat ci case dieta navštevuje Bammbi centrum v Presove. Mojmu synovi diagnostikovali ADD a odporucili mu navstevovat sedenia ktore su spoplatene. Moja otazka znie, ci to vasim detom pomohlo ked tam chodili. Ci to niesu vyhodene peniaze

malja84
17. mar 2025

@alena68 Ahoj, práve riešime podobnú situáciu. Na diagnostiku ste boli v Bambi centre? My sme boli tam, a boli sme aj u psychologicky Longauerovej. V oboch prípadoch sa preukázali symptómy ADD. P. Longaureova ku koncu roku končí,tak nám odporúčala hľadať si iného psychológa,ale v Prešove je to zjavne problém. Zostal uz len Olejnik na Levocskej, na toho som žiaľ dostala nie príliš pozitívne recenzie. A p. Sadivova - ona je dlhodobo PN a pracuje tam p.Bartko. Tam sa žiaľ nemôžem dovolať už 2 týždne. V Bambi centre sú tie sedenia ako spoplatnené ak sa môžem opýtať?

alena68
autor
18. mar 2025

@malja84 tam sa platí mesacne 45e, syn tam zatial chodi tak uvidime ake vysledky sa dostavia. Ano v Bambi sme boli na diagnostiku

malja84
19. mar 2025

@alena68 a to su samostatne sedenia s psychologickou alebo skupinove? Lebo nam vtedy ponukli tie skupinove,ale specialno-pedagogicke, nie samostatne s psychologickou. A tie boli tatkto spoplatnené.

alena68
autor
19. mar 2025

@malja84 su to skupinove cca 10 deti je tam psychologicka aj sp.pedagogicka

pat_ka
16. máj 2026

@alena68 Dobrý deň. Pozerám, že ste boli v Bambi centre aj na diagnostiku. Zvažujem tam objednať dcéru, keďže tam dostaneme asi najskorší termín. Cenník však nemajú nikde zverejnený. Vedeli by ste mi povedať koľko tam stojí to prvotné vyšetrenie, diagnostika?