Skúsenosti so starou pôrodnicou v Prešove
Ahoj mamičky,
v júny ma čaká môj prvý pôrod a keďže som rizikový pacient p. doktorka ma upozornila že je veľká pravdepodobnosť že budem rodiť v starej pôrodnici , že tam väčšinou rodia také prípady ako som ja.
Viete mi napísať Vaše skúsenosti s touto pôrodnicou? Všetky známe ma strašia že si mám určite vybojovať aby som išla do novej lebo vraj tá stará je otras..
Aj ti ten otras konkretne popisali? Skarede kachličky v kupelni či kričiace sestry či? Jednopostelovky tam nie su,ak sa nic nezmenilo ale je tam vyborne novorodenecke odd .co je za mna velke plus....nikdy nevieš
Aj ti ten otras konkretne popisali? Skarede kachličky v kupelni či kričiace sestry či? Jednopostelovky tam nie su,ak sa nic nezmenilo ale je tam vyborne novorodenecke odd .co je za mna velke plus....nikdy nevieš
@janinah ano je tam jedna jednopostelovka, ako nadstandard. Mala som na nu stastie ze sa zrovna uvolnila.
@anickamat ahoj ja som bola pred trištvrte rokom a skúsenosť výborná. Starostlivosť top, komunikácia top. Každý sa snaží aby sa pacient cítil čo najlepšie. Tiež majú nový pôrodný gauč, možnosť otca byť aj pri sekcii atď. Nehovoriac ak bude bábatko nie úplne ok prejdeš chodbou a si pri ňom. Za mňa odporúčam veľmi, isla by som určite opäť tam. Starej pôrodnici dávam 9/10 , bod uberám za staré priestory.

Bola som tam pred pol rokom a za mna uplne super po kazdej stranke. A nebol to moj prvy porod, ze by som nevedela porovnat aj s inymi. Neviem si predstavit, co by tam mohlo byt tak diametralne odlisne, ze to nazval niekto "otrasom" 😉
Ja teda neviem ake su Tvoje ocakavania, ale od zaciatku po koniec sa ku mne spravali slusne, ak nieco chceli, vzdy pytali suhlas, bonding, otec pri porode, volba polohy, moznost ulavy, na poradne objednavanie, CTG v hocijakej polohe, vsade mili ludia. Jedine negativum neviem vypichnut. Ale bolo to daleko od otrasu.
Ale kludne si mozes "vybojovat" novu nemocnicu, ved mozes ist uplne hocikde chces, neviem preco mas s niecim bojovat, to co su za vyjadrenia ako 15rocnych 🙄