icon

SonoClinic Prešov - skúsenosti

12. máj 2022

Ahojte, máte skúsenosť so SonoClinic v Prešove? Ako dlho sa čaká na objednanie? Ďakujem

ikonica
12. máj 2022

A kvoli comu tam chces ist?

autor
12. máj 2022

@ikonica doktor ma posiela na 3D ultrazvuk

autor
12. máj 2022

A najbližšie by sme to mali v Prešove
@ikonica

ikonica
12. máj 2022

Bola som na morfosono v 20 a 30tt... Objednavala som sa cca 4 tyzdne vopred... Platila som za prve 80 €, za druhe 70 €.... Usb kluc som si doniesla vlastny, nerozbaleny (rozbaleny ti nevezmu)... U nich si mozes kupit kluc za 9 €... je dobre mat so sebou presnu hotovost, lebo mne nemali ako vydat zo 100 € a kartu neberu... Vysetrenie trvalo cca 20 min., lekarka mi vsetko podrobne ukazala od hlavy po paty, kazdy organ... Bola som tam aj v predoslom tehu, ked tam robila ina dr. a bola som tiez spokojna...

autor
12. máj 2022

@ikonica a robia tam ešte vlastné testy alebo stačia výsledky od môjho gynekológa a oni urobia už iba ultrazvuk?

sims122
12. máj 2022

Ja som bola na prvý a druhý ultrazvuk. Moja gynekologicka povedala ze tretí nemusím absolvovať. Za obe som platila po 70 eur. Oni tam majú ceny podľa toho či si bola/nebola na predošlom ultrazvuku. Preto píšem iné ceny ako mamička predomnou. Výsledky som si doniesla od svojho gynekológa, oni urobili ultrazvuk. V prvom trimestri robia aj nejaké výpočty po ultrazvuku.

ikonica
12. máj 2022

Ja som si mala priniest vysledky od mojho gyna... Ale to asi aj preto, ze som tam nebola v 12tt...

sims122
12. máj 2022

@ikonica ja som mala doniest od gynekologa aj v 12tt aj pri morfologickom. To preto ze im treba tie výsledky krvi co sa počíta ta pravdepodobnosť na downov atď...

claudiacuskova
13. máj 2022

Bola som síce v Sonoclinic v KE ale sú to tí istí lekári keďže raz sú v KE a raz v PO. Na 1.a 2. som bola v KE, teraz sa chystám do PO. V 12 týždni zobrali krv urobili testu na sieňou a dedičnej choroby a potom na veľkom morfologickom ultrazvuku som priniesla výsledky testov od môjho gynekológa 🙂 s prístupom som bola veľmi spokojná. Všetko ukázali vysvetlili prekonzultovať odpovedali na otázky. 🙂

arm3
8. júl 2023

Prosím vás, ako dlho dopredu sa treba objednať? Chcem ísť na morfo v 20tt, a aká je cena teraz? Bol niekto?

chaerin
8. júl 2023

@arm3 ja som platila 70€, usb som mala vlastné a objednávala som sa hneď ako mi druhykrát brali krv na tripple testy, pretože tam potrebuješ priniesť výsledky

zzzzza
11. nov 2024

@claudiacuskova cize az v 20tt výsledky od lekára? Ja mam v 14 tt len tehotensku knizku