icon

Sú súčasné ceny nehnuteľností nadhodnotené?

Včera o 18:45

Myslite si, ze su sucasne ceny nehnutelnosti nadhodnotene? Zamyslam sa dokedy budu stupat a nastane ten zlom, ked dosiahnu strop a ci vobec. V Presove a Kosiciach je bezna cena za novostavbu domu okolo 400tisic, pozemok velkostou nic moc. Novostavby bytov kusok lacnejsie.

Strana
z2
anonym_b11599
Dnes o 08:20
@anonym_c82655

@anonym_b11599 preco plat nic moc? v BA su olaty ovela vyssie nez v nejakom PO, KE

@anonym_c82655 tiez som si to myslela,ale ked tu citam zeny co pisu,tak si to uz nemyslim.

parvinka0001
Dnes o 08:31
@anonym_c82655

@parvinka0001 ano ten sa mi uz paci viac, ja milujem minimalizmus, moderny dizajn, a ziadne lapace prachu 😄 a kto tam byval? predpokladam ze spoluobcania? ale oni radsej prečačkane tak nie som si ista ci som uhadla

@anonym_c82655 predtým to bol panelák rómsky prerobil sa panelák nasťahovali normálny ale aj tak neďaleko si vedľa . Ale byt je krásny ale cena hrozna 😏ale keďže obyčajne byty idú za 150 ani sa už nečudujem

anonym_5645c1
Dnes o 09:26

pride prepad, sme na hranici a krajinou vo vojne, demografia

anonym_82ee45
Dnes o 11:38

Preco ludia vyplakavate?Aj pred 15 rokmi vyzeralo ze ceny su neunosne a kazdy sa tesil co isiel vonku zarobit a kupil nehnutelnost tu.Teraz treba ist tiez vonku si zarobit a o 10 rokov sa budete tesit.Ceny dole nepojdu,do dvoch rokoch vzrastu o dalsich 15%.

anonym_82ee45
Dnes o 11:42
@anonym_2ace8a

@anonym_c82655 v PO máš výrobné firmy, kde si nájde prácu kvalifikovaná pracovná sila - Garret, Valeo, Xinquan, Dejong, Spinea, Lear, Cemm Thomé, KE Elektrik, Frost, Elcom, Sler, Sler Plastic, Ecopack, Hesta apd. Potom tam máš banky, je tam call centrum banky, je tam finančné SSC. Odtaľ máš blízko do Lipian do Oracu, do Vranova do LPH, alebo do HN Andritz. Po diaľnici si za 20 min, kde máš IT firmy, výrobné firmy na čele s Volvom, banky a centrá zdieľaných služieb, kreatívne a eventov agentúry, reklamné agenúry, vzdelávacie spoločnosti apd.

@anonym_2ace8a tretina z tychto firiem uz nefunguje,resp.su tesne pred koncom.Taky Garret a Valeo su cisto romske firmy.Tam sa uz slovensky pomali nedohovoris a platy mizerne.

sisska96
Dnes o 14:41
@anonym_c82655

@sisska96 nie, nie je. Som odtial a utekame s muzom preco lebo tu nie je nic ak by nas ovsem nelakalo s VŠ robit skladnikov. Nie je tu kvalifikovana praca, nic.

@anonym_c82655 Neviem potom bratranec tam robí v IT sektore ma doktorát, takže asi tam bude niečo

sisska96
Dnes o 14:44
@anonym_c82655

@anonym_b11599 preco plat nic moc? v BA su olaty ovela vyssie nez v nejakom PO, KE

@anonym_c82655 šikovný vedia všade zarabať, ostatné hundrajú že nemajú dobrý plat

anonym_9a7962
Dnes o 15:19
@anonym_5645c1

pride prepad, sme na hranici a krajinou vo vojne, demografia

@anonym_5645c1 prosím kedy to príde ? Lebo vojna trvá x rokov rokov . Či len ty máš prepad v hlave to asi bude skôr

anonym_af9057
Dnes o 15:20

@anonym_autor ano sú. A poriadne.

anonym_82ee45
Dnes o 15:26
@anonym_af9057

@anonym_autor ano sú. A poriadne.

len vsetci vahajte s kupou a o rok o dva budete plakat ako isli ceny hore.mali ste konat pred piatimi rokmi a ked ste to nestihli,urobte to teraz,ceny este pojdu hore

Strana
z2