icon

Sú súčasné ceny nehnuteľností v Prešove nadhodnotené?

Dnes o 18:45

Myslite si, ze su sucasne ceny nehnutelnosti nadhodnotene? Zamyslam sa dokedy budu stupat a nastane ten zlom, ked dosiahnu strop a ci vobec. V Presove a Kosiciach je bezna cena za novostavbu domu okolo 400tisic, pozemok velkostou nic moc. Novostavby bytov kusok lacnejsie.

anonym_ad39c4
Dnes o 18:49

ani nehovor.
starý 60 r dom s kúskom pozemku je ohodnotený na 50 tis.
majiteľ chce 170 tisíc. dom je haraburda s eternitom .

martinmmartin
Dnes o 18:51

@anonym_autor kedy v historii ceny nehnutelnosti v Presove klesali? Hrozi nieco podobne aj v najblizsej dobe?
Aky zlom? Existuje vobec?

anonym_0977ca
Dnes o 18:55

Ceny nehnutelnosti v centrach (najma krajskych) miest nikdy klesat nebudu, pretoze na to nemaju dovod. A prekvapuje ma, ze si stale niekto co len trosku v obraze moze mysliet, ze nebodaj klesnu 🙂
Jedine keby naozaj priamo k nam prisla vojna alebo podobny velmi vazny zasah, by sa nieco radikalnejsie mohlo udiat.

sisska96
Dnes o 18:57

Ak nebudú kupovať, budú klesať

anonym_c82655
Dnes o 19:00
@martinmmartin

@anonym_autor kedy v historii ceny nehnutelnosti v Presove klesali? Hrozi nieco podobne aj v najblizsej dobe?
Aky zlom? Existuje vobec?

@martinmmartin a pritom odtial ludia utekaju prec lebo tam ziadna praca realne nie je

sisska96
Dnes o 19:01
@anonym_c82655

@martinmmartin a pritom odtial ludia utekaju prec lebo tam ziadna praca realne nie je

@anonym_c82655 určite je tam práca. Veľké mesto

parvinka0001
Dnes o 19:02

Nikdy klesať už isto nebudú . Sme z Mi . Kúpili sme byt za 39 tisic v roku 2014 teraz by sme bez problémov predali za 150. Tisíc . Domy u nás idú nehorazne sumy. Jeden sa u nás predava za 500 tisíc staršia rekonštrukcia ja si ani neviem kto si u nás toto kupi,keď mám toľko prachov urobím si nový

anonym_c82655
Dnes o 19:03
@sisska96

@anonym_c82655 určite je tam práca. Veľké mesto

@sisska96 nie, nie je. Som odtial a utekame s muzom preco lebo tu nie je nic ak by nas ovsem nelakalo s VŠ robit skladnikov. Nie je tu kvalifikovana praca, nic.

anonym_c82655
Dnes o 19:04
@parvinka0001

Nikdy klesať už isto nebudú . Sme z Mi . Kúpili sme byt za 39 tisic v roku 2014 teraz by sme bez problémov predali za 150. Tisíc . Domy u nás idú nehorazne sumy. Jeden sa u nás predava za 500 tisíc staršia rekonštrukcia ja si ani neviem kto si u nás toto kupi,keď mám toľko prachov urobím si nový

@parvinka0001 za 500k v MI? To uz clovek za take peniaze pojde radsej do centra BA, kde je praca.

parvinka0001
Dnes o 19:07
@anonym_c82655

@parvinka0001 za 500k v MI? To uz clovek za take peniaze pojde radsej do centra BA, kde je praca.

@anonym_c82655 pardon vlastne 600😁 som sa pomýlila
https://reality.bazos.sk/inzerat/193715331/na-p...

parvinka0001
Dnes o 19:08
@anonym_c82655

@anonym_c82655 asi tak .sú to nehorázne sumy . Teraz nám tu vyskočil krásny byt 100m2 ale vyše 200 tisíc je to ozaj dosť na to že tu nájsť prácu je des

anonym_2ace8a
Dnes o 19:09
@anonym_c82655

@sisska96 nie, nie je. Som odtial a utekame s muzom preco lebo tu nie je nic ak by nas ovsem nelakalo s VŠ robit skladnikov. Nie je tu kvalifikovana praca, nic.

@anonym_c82655 v PO máš výrobné firmy, kde si nájde prácu kvalifikovaná pracovná sila - Garret, Valeo, Xinquan, Dejong, Spinea, Lear, Cemm Thomé, KE Elektrik, Frost, Elcom, Sler, Sler Plastic, Ecopack, Hesta apd. Potom tam máš banky, je tam call centrum banky, je tam finančné SSC. Odtaľ máš blízko do Lipian do Oracu, do Vranova do LPH, alebo do HN Andritz. Po diaľnici si za 20 min, kde máš IT firmy, výrobné firmy na čele s Volvom, banky a centrá zdieľaných služieb, kreatívne a eventov agentúry, reklamné agenúry, vzdelávacie spoločnosti apd.

anonym_c82655
Dnes o 19:09
@parvinka0001

@parvinka0001 toto je strasne skaredy dom 😄 mozno moj subjektivny vkus, ale 600k v MI? Ked za to mozem mat luxus niekde kde je praca? Zaujimala by ma realna hodnota

anonym_c82655
Dnes o 19:12
@anonym_2ace8a

@anonym_c82655 v PO máš výrobné firmy, kde si nájde prácu kvalifikovaná pracovná sila - Garret, Valeo, Xinquan, Dejong, Spinea, Lear, Cemm Thomé, KE Elektrik, Frost, Elcom, Sler, Sler Plastic, Ecopack, Hesta apd. Potom tam máš banky, je tam call centrum banky, je tam finančné SSC. Odtaľ máš blízko do Lipian do Oracu, do Vranova do LPH, alebo do HN Andritz. Po diaľnici si za 20 min, kde máš IT firmy, výrobné firmy na čele s Volvom, banky a centrá zdieľaných služieb, kreatívne a eventov agentúry, reklamné agenúry, vzdelávacie spoločnosti apd.

@anonym_2ace8a okej, tak ty si skus najst pracu v PO. Nech sa paci. My sme dvaja s VŠ, nepodarilo sa. Nevzali ma nikde. Hovorim ze absolutne nikde. Mam zazitkov na tri zivoty. Bola som na pohovory vo viacerych tebou menovanych. Nasla som si pracu v KE ale je zaplatena velmi biedne takze sa chystame niekam do lepsieho, kde budeme viac nez len prezivat do posledneho centa minimalnej mzdy.

anonym_23be56
Dnes o 19:13

Musíš byť optimistická ak by nad Prešovom lietali rakety ako v Dubaji tak ceny pôjdu určite dole. Treba dúfať

anonym_c82655
Dnes o 19:14
@parvinka0001

@anonym_c82655 asi tak .sú to nehorázne sumy . Teraz nám tu vyskočil krásny byt 100m2 ale vyše 200 tisíc je to ozaj dosť na to že tu nájsť prácu je des

@parvinka0001 tu nie je praca ziadna a v BA mas pracu ale vysoke ceny nehnutelnosti, to uz rovno cvicit skok do hrobu fakt...je to horsie a horsie. Tak ci tak, kto moze poodchadza a ostany tu dochodci a vsetci vieme kto este 🙃

anonym_2ace8a
Dnes o 19:16
@anonym_c82655

@anonym_2ace8a okej, tak ty si skus najst pracu v PO. Nech sa paci. My sme dvaja s VŠ, nepodarilo sa. Nevzali ma nikde. Hovorim ze absolutne nikde. Mam zazitkov na tri zivoty. Bola som na pohovory vo viacerych tebou menovanych. Nasla som si pracu v KE ale je zaplatena velmi biedne takze sa chystame niekam do lepsieho, kde budeme viac nez len prezivat do posledneho centa minimalnej mzdy.

@anonym_c82655 ja mám prácu v PO, rovnako aj moja rodina a moji priatelia. Banka, IT firma, Tesco - ale reg. manažérska pozícia, HR, logistika, špedícia, účtovníctvo, HoReCa, farmácia, lekár, zdrav. sestra. To sú ľudia v mojom okolí. Samozrejme poznám aj kuriérov, kuchárov, čašníkov, kaderníčku, nechtárku, krajčírku, predavačky, vedúce predajní, inštruktorku autoškoly, učiteľky, recepčnú, lektorku jógy apd.

anonym_c82655
Dnes o 19:17
@anonym_2ace8a

@anonym_c82655 ja mám prácu v PO, rovnako aj moja rodina a moji priatelia. Banka, IT firma, Tesco - ale reg. manažérska pozícia, HR, logistika, špedícia, účtovníctvo, HoReCa, farmácia, lekár, zdrav. sestra. To sú ľudia v mojom okolí. Samozrejme poznám aj kuriérov, kuchárov, čašníkov, kaderníčku, nechtárku, krajčírku, predavačky, vedúce predajní, inštruktorku autoškoly, učiteľky, recepčnú, lektorku jógy apd.

@anonym_2ace8a cize ked tvoja rodina ma pracu tak to znamena ze Presov prekvita? uzasne mesto plne pracovnych prilezitosti a rozvoja? Nespamujme tu uz s PO. Autorka mozno riesi ine mesta.

anonym_087fd4
Dnes o 19:21
@anonym_23be56

Musíš byť optimistická ak by nad Prešovom lietali rakety ako v Dubaji tak ceny pôjdu určite dole. Treba dúfať

@anonym_23be56 aj to len asi do casu... cital som, ze aj v Kyjeve nakoniec sa ceny ustalili a opat rastu (rastli)...

anonym_2ace8a
Dnes o 19:23
@anonym_c82655

@anonym_2ace8a cize ked tvoja rodina ma pracu tak to znamena ze Presov prekvita? uzasne mesto plne pracovnych prilezitosti a rozvoja? Nespamujme tu uz s PO. Autorka mozno riesi ine mesta.

@anonym_c82655 nie, ale kedze pracujem v oblasti HR, tak viem, ze prace je dost. Kvalifikovanych ludi malo. A nie VS nestaci na to. Treba mat skusenosti, vedomosti a skills. Ale ano, pridem zajtra do firmy a poviem recruiterkam, ze stop hiring, lebo tu nie je praca v PO 🙂

anonym_c82655
Dnes o 19:46
@anonym_2ace8a

@anonym_c82655 nie, ale kedze pracujem v oblasti HR, tak viem, ze prace je dost. Kvalifikovanych ludi malo. A nie VS nestaci na to. Treba mat skusenosti, vedomosti a skills. Ale ano, pridem zajtra do firmy a poviem recruiterkam, ze stop hiring, lebo tu nie je praca v PO 🙂

@anonym_2ace8a ja ti hovorim, ze kvalifikovanu pracu som si tu nenasla (az v KE) 🙂 bohuzial ani muz, chystame sa do BA alebo dalej. Super pre teba ze si si nasla. Ja som rok po VŠ nemala ziadnu pracu, nevzali ma ani do tesca a pochodila som vela vyrobnych podnikov, dokonca aj v Poprade. Musela som zmenit odbor - mam VŠ tuke a to ti poviem ze fakt ziadany odbor pre vyrobne firmy ale vidis nevydalo 🙂 ja viem ze treba skills, obaja mame, aj certifikaty (novy odbor) bohuzial tu nie je praca ani pre nase specializacie. Nechcem to pisat verejne co robim ale je to technicke zameranie. Len ti hovorim ze som sa trapila jeden cely rok, a ak by som nedajboze z nicoho nic prisla o pracu bez istej dalsej, neviem co by som robila.

parvinka0001
Dnes o 20:00
@anonym_c82655

@parvinka0001 toto je strasne skaredy dom 😄 mozno moj subjektivny vkus, ale 600k v MI? Ked za to mozem mat luxus niekde kde je praca? Zaujimala by ma realna hodnota

@anonym_c82655 dom ako tak hrozný nieje ale stará rekonštrukcia. Ale kto si toto čudo kúpi v Michalovciach . V Trhovištiach(rozumej romaci skoro) 300 tisíc bola že hacienda 😁ale lepšie urobená.

parvinka0001
Dnes o 20:02
@anonym_c82655

@anonym_c82655 tento byt je pekný ale cena a ešte keď viem kto tam kedysi býval a kto býva nedaleko je des
https://reality.bazos.sk/inzerat/193894713/zrek...

anonym_c82655
Dnes o 20:22
@parvinka0001

@anonym_c82655 tento byt je pekný ale cena a ešte keď viem kto tam kedysi býval a kto býva nedaleko je des
https://reality.bazos.sk/inzerat/193894713/zrek...

@parvinka0001 ano ten sa mi uz paci viac, ja milujem minimalizmus, moderny dizajn, a ziadne lapace prachu 😄 a kto tam byval? predpokladam ze spoluobcania? ale oni radsej prečačkane tak nie som si ista ci som uhadla

anonym_811f59
Dnes o 20:30
@parvinka0001

@parvinka0001 hmmm ani polovicu by som zan nedala. Nechapem. Ved nema na sebe zlate tehlicky. Len klasicke.

oli18
Dnes o 20:31
@anonym_c82655

@anonym_c82655 moje dcery v PO maju po 2 prace. Su zamestnane, aj podnikaju. Zatovia robia v zahranicnych firmach, aj podnikaju. Vsetci maju VS a robia vo vystudovanych odboroch. S jadrovou fyzikou sa tu neuplatnis, to ozaj nie 😉