icon

Tipy na logopéda pre trojročné dieťa

mamkadeti
5. okt 2025

Zdravím maminky. Poraďte mi nejakého logopéda pre 3ročné dieťa.. Keďže nechceme niečo zanedbať pri dcére tak by sme to chceli podchytiť u dcéry zavčasu.. Dr.Gáborová nám povedala, že až od 5tich rokov berú deti co sa mi veľmi nechce veriť keďže aj 3ročne deti tiež chodia na logopédiu co viem z počutia... Okrem Dr.Gáborovej mi poraďte iného... Najlepšie S3 ale moze byť aj Sekčov.. Ďakujem za Vaše názory..

anonym_1d64ba
5. okt 2025

Tak moja krstná tiež nevedela normálne sa rozprávať a začala chodiť 5 tich tak neviem. Ja som dakedy tiež chodila ako 5ročná cca mesiac iba

petamich
5. okt 2025

Nas maly ma 4-roky a logopeda nam odporucili v skolke pred pol rokom ako sucast koncorocneho hodnotenia, predskolaci chodia najcastejsie a potom sa trapia do 7-8 rokov, kedze to nie je chripka, neprejde za dva tyzdne, vo vacsine pripadov tam deti chodia rok, pripadne niekolko rokov. Nasa logopedicka len potvrdila, ze ak sa to podchyti skor, v skole uz potom nebude mat problem. Ma problem ako vela deti v jeho veku so sykavkami a L/R (okej tie stacia aj neskor L/R). Kam ist to neporadim, zijeme v BA.

anonym_589958
5. okt 2025

@mamkadeti väčšinou berú od piatich rokov, ale je to neskoro, nie vždy sa stihne odstrániť nesprávnu výslovnosť, kým dieťa nastúpi do školy a v piatich rokoch už môže mať zlú výslovnosť tak zafixovanú, že je ťažšie ju odtrániť. Takže na tvojom mieste by som hľadala inú, lebo kým sa k nej dostaneš, dieťa môže mať aj štyri roky

anonym_9d976c
5. okt 2025

Moje obe deti chodili 10 mesiacov v pripravke. Do skoly isli a uz vedeli.

hp2233
6. okt 2025

Učím v materskej škole a tiež sme za aby deti išli skôr než v prípravke. Samozrejme, niekomu to stačí ale ak je reč na tom horšie, často krát to nestihnú a v škole potom majú problém s učením sa čítať

mamkadeti
autor
6. okt 2025
@anonym_589958

@mamkadeti väčšinou berú od piatich rokov, ale je to neskoro, nie vždy sa stihne odstrániť nesprávnu výslovnosť, kým dieťa nastúpi do školy a v piatich rokoch už môže mať zlú výslovnosť tak zafixovanú, že je ťažšie ju odtrániť. Takže na tvojom mieste by som hľadala inú, lebo kým sa k nej dostaneš, dieťa môže mať aj štyri roky

@anonym_589958 práve preto... aj na internete hľadám ale to ťažko tak niekoho nájsť kto by nás zobral... bola by som vďačná za každú radu kto ma nejakú dobrú skúsenosť s nejakým logopédom... lebo co poznám z okolia co majú deti tak nemali problém zobrať ich deti aj v takom veku jak je naša dcéra... a to bude mať teraz v decembri 3,5roka

stastnamamulka
7. okt 2025

Chodili sme ku Kobulskej od 3-3,5roka určite

lalala94
7. okt 2025

Neviem ti síce poradiť nikoho v Prešove, ale v Košiciach berie takéto malé deti (a aj mladšie ako 3 roky) Simona Renčková, len teda čaká sa dlho.

jojoajaja
8. okt 2025
@stastnamamulka

@stastnamamulka áno aj my od 3rokov...

simkkaa
Autor odpoveď zmazal
mamkadeti
autor
9. okt 2025
@stastnamamulka

@stastnamamulka a kde sídli táto pani doktorka ? Je milá?

stastnamamulka
10. okt 2025
@mamkadeti

@stastnamamulka a kde sídli táto pani doktorka ? Je milá?

@mamkadeti nech sa páči viac informácií http://logoko.sk/
Chodila som k nej s dvoma deťmi ,už to bude skoro 10rokov dozadu 🙈 už vtedy bola veľmi dobrá po odbornej stránke,aj prístup k deťom super...jedine... nám vtedy odporúčala dať 6r dieťa do internátnej školy 😳🤦 akože na týždňovky ... samozrejme,že sme ho nedali .Ale pomohla nám ,fakt to mala v oku už vtedy .

mamkadeti
autor
16. okt 2025
@simkkaa
Odpoveď bola zmazaná

@simkkaa tak naše deti majú detskú dr.Smolkovu.. takže neviem pod koho my spadáme pod akého logopeda

simkkaa
Autor odpoveď zmazal
sajbula
27. okt 2025

@mamkadeti nás poslala pediatricka s ani nie trojročnou dcérou, prihlásila som sa online ku gaborovej, keď nás odmietne, ďalšiu logopedičku riešiť nebudem...

sajbula
27. okt 2025
@simkkaa
Odpoveď bola zmazaná

@simkkaa tak potom neviem na čo posielajú malé deti na logopediu keď ich tam vlastne ani nevezmú.. my máme staršie dieťa s poruchou sluchu a ten chodí k oriskovej aj keď spadá pod gaborovu

simkkaa
Autor odpoveď zmazal
mamkadeti
autor
1. dec 2025
@sajbula

@mamkadeti nás poslala pediatricka s ani nie trojročnou dcérou, prihlásila som sa online ku gaborovej, keď nás odmietne, ďalšiu logopedičku riešiť nebudem...

@sajbula tak nás odbila s tým, že načo tam vlastne chceme ist s ňou ku nim....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sajbula
1. dec 2025
@mamkadeti

@sajbula tak nás odbila s tým, že načo tam vlastne chceme ist s ňou ku nim....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@mamkadeti och ani nevravte, naozaj? Takže mám jej radšej zavolať?

mamkadeti
autor
2. dec 2025
@sajbula

@mamkadeti och ani nevravte, naozaj? Takže mám jej radšej zavolať?

@sajbula ano naozaj... a to bolo cca pol roka dozadu...