Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn - ani v Nemecku neoslavuju, obe deturence oslavuju podla slovenskeho kalendara, Saska 3.1. a Max 15.10... Gratulujem tvojej princeznej 😵
@hori - ja len cumim, ako otvara pusinu. U nas to ide s prikrmami od desiatim k piatim, sme uz zas takmer na mlieku. A to sme jedavali krasne uz dva prikrmy... tak len cakam, kym sa objavi zub... aj posledne to tak bolo, nic nechcel jest a bum, boli tam... aj spanie by tomu nasvedcovalo 😝 Mlieka mam dost, tak to neriesim... vsak az do roka je to vlastne stale len prikrm.
@ameanda - gratulujem k zubocku 😵
@anjelicek26 dakujeme 😵
@hori - no a to halo okolo olizovania lyzicky, mi tiez prijde trosku prehnane...tiez sa sice snazim to nerobit... ale olizuju vsade a vsetko, to by sa nesmeli ani napit z nasho pohara neskor, ani nic, uplne sa tomu nevyhnes... raz sa k tym bakteriam aj tak dostanu...Taku vedu by som z toho nerobila. No a dnes som krmila ovocnou vyzivou na striedacku Sasku a Maxa, no co s nou, ked si prisadla k nemu a otvarala pusu ako vtacatko 🙄 Budem do toho teglika pchat lyzicky dve 😕
@mojalili - jej chudatko moje, ty to teraz mas vesele 🙄 Mne sa Max sice 2-3x v noci budi, ale obedny spanok tahal dnes 4 hodiny a teda ja s nim 😅 😅 Nechapem z neho, ze tak dlho v kuse spi... uz len prestat vstavat o siestej rano a bude to fajn.
Nemozes fakt viac zapriahnut draheho? Ja viem, ono sa to lahko povie, ale proste nech si vezme den volna, vezme ich von a nech ty fakt len vylozis nohy a oddychujes. Ja som takto nakazala zobrat si volno drahemu minuly tyzden, postavila som ho pred hotovu vec.
čaute babule , no konečne ide koník. Dnes máme 6 mesiacov 🙂 akurát som pozerala video čo natáčal drahý keď sa narodil. Také drobátko a už má pol roka. Nenormálne to letí.
@bealondyn ty si tuším minule spomínala , že Vám nešiel kotol tak si môžeme ruky podať. Už teraz tu máme zimu a opravár povedal , že odišlo čerpadlo , ktoré musí objednať. Super a to ide víkend a hlásia ochladenie. ☹ Ale aspoň že máme krb , len teplá voda nepôjde. No jak sa hovorí , keď sa sere tak sa sere. Zojec pračka , my kotol.... 😠
@tintinka1 - veru aspon, ze mate krb a vodu budete romanticky zohrievat na sporaku 😀 Ber to sportovo, snad to stihnu aspon do vianoc opravit.
Gratulujem k Alexovi k pol rociku 😵 😵 😵
@anjelicek26 ďakujem . No pevne verím že to opravia a vodu budeme ohrievať asi tak ako si napísala 🙂 musím to brať športovo , veď stávajú sa aj horšie veci...
@tintinka1 no teda, to vazne potesi. 😒 ano, my sme ho mali pokazeny presne pred tyzdnom vo stvrtok, ale nastastie to ujo opravar opravil v piatok za minutku. ze tam len klesol tlak a cele sa to vyplo, tak ukazal drahemu ako to opravit nabuduce. 😀 nastastie nemusel nic objednavat a vymienat. ja som mala tiez viac nervy z toho, ze nebola voda. 😠 no drzkam palceky, nech pride co najskor. a Alexovi vsetko naj k polrocku. 🙂
@anjelicek26 @weirdo , dakujem za rady.. ja uz som urobila tu kuru s litrom octu min. tyzden, bolo to v pohode cca 2-3 dni.. ja tiez periem pomerne casto.. teraz som tam liter naliala, necham posobit a rano zapnem na 90 a uvidime.. musim asi aj tie hadice do odtoku pokukat.. no ten smrad je fakt neprijemny.... som myslela ze som sama, ale ked som zacala studovat na nete co robit.. vidim, ze nie jedina mam taky problem.. mi tak odlahlo.. lebo clovek sa potom citi ako najvacsi spindira na svete.. 😉 k tomu olizovaniu.. je mi jasne ze sa bacily dostanu do tela vselijako, ja to len beriem tak, ze mne by tiez nebolo prijemne , kebyze mi niekto zje polku z lyzicky a potom mi dava do ust.. 🙂 mne sa to hnusilo odjakziva co pamatam.. uz ked ja som bola dieta, som si povedala, ze toto svojmu robit nebudem.. moja ma napr. maniu mi sem tam ocucnut spodnu peru.. a to mi napr. nevadi... 😀 @hori, nevidela som tvoje videjko este.. neber to v zlom, to nie je utok na teba.. 😉 ja som dokonca citala v Bukovskeho knihe, ze ked ma zena zdravy chrup, v pohode moze jedlo pre dieta predzut... no ja som sa s tym nestotoznila..
@zojec - my mame 10 rocnu pracku a dali sme si zaväzok, ked do mesiaca smrad nezmizne, ide het... no ale zmizol, fakt to bola ta voda, co tam stala a hlavne teda ta hadica s odtokom, skoro mi zaludok prevratilo, ako som to odtial vytiahla. Vzdy ked vypustala, muselo to tak strasne zasmrdiet, cela pracovna tym pachla... Som si raz pri tom odsedela cely program a tak na to prisla... Tak sme hned precistovali a bolo to o nepoznanie lepsie. Takze pracka to este prezila, lebo perie super 😉 Teraz si fakt davam pozor, aby som par krat prala aj na tych 90, aspon uteraky a raz do mesiaca s tym octom, uz sa to nevratilo... a ocot je celkom ekologicky prostriedok na nicenie smradu 🙂
Este princezna, takto sme sli na dnesne predstavenie...bohuzial ine fotky nemam, nesmeli sme fotit :(
@anjelicek26 jaj aka snehulienka krasna.. 🙂 ocot poznam.. ja s nim cistim kupelne a pouzivam aj ako avivaz 😉 hlavne na uteraky..
@zojec ani my nemame cumel , tiez sme skusili 5 druhov, ale prst na ruke jednoznacne vyhral 🙂 , aj ked ho uz menej pouziva ako predtym.
pekny den vsetkym 🙂 my sme dnes prespali skoro celu noc, a rano sa riadne vykantosila 🙂
baby co poviete na tento kocik? http://www.slnieckovo.sk/product_info.php/cPath...
Inak vcera riadnu haluzovinu u nas spravili, pustila som pracku o 20 s malej vecami, taku rychlovecku, a oni vypli vodu 😅 😝 skoro nam posrali pracku, a do rana nebola ani voda, rano o 7 potom pustili, cize teraz periem znova.
@anjelicek26 dakujem, ATB uz zabrali ale ako na certa mu idu zubky a tak srdcervuce place ☹ este aj v spanku stona ☹
atb berieme raz za 2 hodin, neskor hodin nazov 🙂
Novym polrocakom vsetko najlepsie prajem 🙂 a Izabelkam dodatocne tiez vsetko najlepsie k meninam 🙂
My budeme mat polrok presne na Vianoce 🙂
@takyna no neviem... ja som o tom kociku nic nepocula, skus sa ist pozriet do obchodu, ci ho niekde nemaju a podla toho sa rozhodnut.. ja som tiez bola omrkavat 😀 inak za tu cenu uz najdes na bazare celkom dobre a kvalitne kociky.. napr. quinny su velmi dobre, alebo concordy.. ved mala uz dlhsie ako rok, rok a pol v kociku nebude 😉
@takyna - ja by som nekupovala taketo umele koliecka, su to väcsinou hrkalky a no name znacku, kde nemas recenzie, aky je... lacny teda nie je a ked bude na dve veci :( Skusala si ho priamo v obchode? Aky typ presne hladas? 3-kolku? Co najskladnejsi? Ci väcsiu sedanku? Ake mas kriteria? Mozno by sme mohli poradit... kocikove maniacky 😅
@anjelicek26 😉 😀
@zojec - Sasku som v zappe vyvazala aj ako 3,5 rocnu 😅 😅 A nikto sa nad tym nepozastavoval, na dlhe prechadzky - teda 2-3 hodiny flakania sa po obchodoch a ocumovanie oblecenia sa inak ani neda, inak za sebou vlecies znudene dieta... Saska bola v kocari, jedla pracliky a zapijala to vodou, dostala zmrzlinu... a bol kluuuud nebesky, nikde nezdrhala 😎
Hladam nieco na ten styl aky som dala tu stranku, sportak aj s nanoznikom, uz na teraz , kolieska do zimy!, a aj lahko skladatelny do auta 🙂 radte baby rada si necham poradit od maniacok 😉 🙂
AHojte kočky, ale nam krasne sneziiiiiiiiii
@takyna je to dost tazky kocik, ale ak sa ti paci...
Ja mam sice tiez tazky, JANE POWERTRACK trojkolku sportiak, ale chcem si kupit este golfaciky na rychly presun do auta a z auta.... 🙂 Pacia sa mi HAUCK znacka a aj PP... ale ako mam odskusane pri LILI, ani neviem aka znacka to bola, ale bol dobry...
KOnecne Danko vstaval kazde 2 hodiny v noci, nie ako predchadzajucu noc s revom....co narobim...☹

akurat som pozrela statistiky a denne sem zavita okolo 20tisic ludi, dost dobre! 😲