icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
9. dec 2010

@hori jeej zlatunka a ako otvara pusinku ako vrabcek 😵 😵 😵 kraasne papate kasicku 🙂 inak, nic v zlom, ale vsimla som si, ze oblizujes lyzicku tu ktorou malinka papa...to by sa nemalo robit..kvoli bakteriam ktore mame v ustach my..hlavne ked uz deti budu mat mliecne zubky, tak ze takymto sposobom sa moze preniest napriklad aj zubny kaz..

angie267
9. dec 2010

@deniskateniska
@miculienka
@lenocka84
@ellysa
@julinka2787
@takyna dakujem vam baby za podporu, mate pravdu chce to svoj cas, no nic caka ma nadalej kojenie cca kazde dve hodky a niekedy aj skor 🙄

lenocka84
9. dec 2010

@angie267 a kam sa ponahlas ked sa kojite??? jasne ze nechce papat, ma svoj cas
pockaj do konca 6m a potom skus
ale nenahli sa, lebo skorsimi prikrmami skor skodis ako pomahas
a uvidis potom to bude dobre

hori
9. dec 2010

@mici111 som vedela, ze sa niekto do toho obuje... 😉

angie267
9. dec 2010

@deniskateniska na zubky je vraj dobry Camistad no neviem ci som to spravne napisala. Chudatko male, aj nasa ma zubky uz pod dasienkami, je ich krasne vidno,ale nic viac, nerezu sa 😲 tak neviem kedy budeme mat aj my doma selmu, ale zatial ani nemusi aspon ma nekuse 😀

angie267
9. dec 2010

@lenocka84 som myslela, ze zacneme uz aj my, ved vacsina tu uz davno prikrmuje, citam kazdy den vsetko 🙂

lenocka84
9. dec 2010

@angie267 len vacsina je na UM, alebo teraz len zacina postupne
urcite si dajte pauzu a potom to pojde lepsie. silno drzim palceky

angie267
9. dec 2010

@lenocka84 dakujem, dame si nateraz pokoj s lyzickou 😝

lenocka84
9. dec 2010

@angie267 a potom sa obrnit trpezlivostou a bude to ok
ja viem ako sme my zacinali a teraz sa maly nevie dojest 🙂

angie267
9. dec 2010

bodaj by to bol aj nas pripad 🙂

mojalili
9. dec 2010

@deniskateniska PRESNE, akoby som citala o DAnkovi.... tiez si myslim, ze su to zubky, uplne ich ma vyryte v tych dasienkach....horne jednotky su horsie ako tie spodne, uz nech vylezu, lebo vazne sa zblanim....
Dnes od 14.30 nespal, tak teraz po 210 ml kase zalomil...som zvedava, aka bude noc.....

KOnecne mi obe deti spia, muz je na futbale----NO COMENT, a ja si idem pozret ORdinaci na NOve....moj relax...

mici111
9. dec 2010

@hori 😅 prepaaaaaaaaaaaaaaaaaac 😀 😀 😀 uz som ticho 😉

zojec
9. dec 2010

@mici111 ja to tiez neznasam, ked maminy oblizuju lyzicky a co ma vie normalne dostat do vyvrtky, ked oblizuju cumel... fuj.. minule v poradni ten cumel oblizol otec a dal malemu do ust.. bleee , chuda dieta.. inak moja nakoniec ten cumel neprijala.. a celkom som spokojna.. 🙂

bealondyn
9. dec 2010

@zojec ani moja nema cumel a to som vyskusala asi 7 roznych, jeden chvilu chcela, ale hned ju to preslo. aspon nemusime oducat. 😉

babulina
9. dec 2010

@angie267 - daj tomu cas, nasa ninka zacala jest az po 9mesiaci a pohoda, sa rozjedla, chvilami teraz je lepsie nez jej vrstovnici, nerob si nasilie, cim viacej budes bojovat tym to bude iba horsie, dajte si pauzu, casu dost 😉

sofinka2009
9. dec 2010

ahojte.kolko vasi papkaci tak zjedia na ejednu davku ?nas da vzdy celu vyzivu tych 120g on by dal aj tu velku 190g ale z tej mu davam len polku aj tak by to zase vyvracal.ci to neni moc?

deniskateniska
9. dec 2010

@angie267 my davame kasicky, moc nepapame, ale aj tak kojime kazde 2 hodky... to je normalne no ale tak my mame 10,8 kg isto uz viac tak to je ine no... ked ja jem tak ma ide pohladom zjest 😅 😀 a pretoto som nechodila na konika lebo mi to bolo take blbe ked ine deticky nieco robili, a my este nie bo nas je lenivec, pekne spinkavaju atd.. proste som tu nemohla koli tomu chodit ale preslo ma to hodila som to za hlavu a proste pocuvam svoj instinkt matky, ze nas drobec je ok, aj ked je lenivec.. nic si z toho nerob a bud rada ze nepapate este.. do polroka mate cas, uzivaj si to ze nemusis vyvarat nemusis stresovat ze ste mali uz papat a ty nemas navarene atd.. 😉

deniskateniska
9. dec 2010

@mojalili dufam ze nas to coskoro prejde bo miesto konikovania sa budeme liecit 😀 😀 😀 😀

babulina
9. dec 2010

@mojalili - chudatko, tak snad budete sa mat cochvila lepsie ked tie zubale vyrastu, drzim palce 🙂

angie267
9. dec 2010

@babulina
@deniskateniska super mi pomahaju tieto riadky, nateraz je koniec s lyzickou 🙂 dakujem, ale riadny macko je Romi 🙂

babulina
9. dec 2010

baby poradte mi nejakeho dobreho gynekologa v BA, najlepsie nejake sukromne centrum, moja dr odchadza do viedne, som strasne z toho nestastna lebo ona ma dala dohromady a mozem jej byt vdacna ze mame dve krasne detvaky 😔

mici111
9. dec 2010

@babulina ja som mala skvelu gynekologicku tiez, len bohuzial, teraz je na materskej..ale som sebecka ☹ ale tak dufam, ze sa vrati..v rusovciach bola..

ameanda
9. dec 2010

@mojalili
ale ano zazili a zazivame, aj ked sa to mierne dnes zlepsilo
myslela som, ze maly je uz rozmaznany a hlavne namotany, ale dnes som mu objavila prvy zubok

bjavila som ho uplnou nahodou, prave som davala prikrm a maly mi casto vezme lyzicku a este si ju cucka/olizuje
a takto si nechtiac zahryzol tym zubadlom do lyzicky a na to rev... podla crnknutia mi doslo, ze asi tam je zubok
a bol! teda je 🙂 tak som ho pochvalila, vystiskala, on sa tiez potesil, pousmieval na mna a papali sme dalej
teraz spinka, ale obcas sa mi s placom prebudi, tak ho ucicikam a spinkame dalej
cakam, ci sa nam neprereze aj druhy do paru, ale akosi to nevypada... tak uvidime

weirdo
9. dec 2010

@bealondyn - bea, neviem, ci oslavujete meniny a ak podla SK, tak malej vsetko najlepsie, dnes je tu Izabely 😉

weirdo
9. dec 2010

@zojec - my sme mali opacny problem, pracka nesmrdela, ale pradlo ano, ako stuchnute 😠 . Nakoniec to bolo pokazene cerpadlo, ta voda sa tam usadzala vnutri a hnila. Potom sa to stalo este raz, ale po oprave to tak smrdelo, tak sme vymenili nakoniec. Ale skus pozriet pod gumou, kde zacina bubon, nadvihni tu gumu, ci to tam nesmrdi, tam zostava voda myslim ze u kazdej pracky ... akurat som to dnes doma po dlhom case utierala, ale nesmrdelo to.

riska
9. dec 2010

@babulina, a ku komu si chodila?

bealondyn
9. dec 2010

@weirdo no oni tu meniny nemaju, ale ja to samozrejme oslavujem podla SK 😉 dakujemeee 😵

babulina
9. dec 2010

@riska -k dr. czirokovej do GPN

weirdo
9. dec 2010

@bealondyn - za malicko 😵

anjelicek26
9. dec 2010

No preletela som vas a nic si nepamätam, deti teraz zalomili... Saska mala besiedku, Max bol u susedky, celkom dobre to zvladol... drahy ma este vianocny vecierok s celym oddelenim, tak tam siel, ked uz pozyva...

@zojec - pracku raz do mesiaca na 90 stupnov + celu flasu octu, to zabera uzasne. Ku tomu po doprati este raz pustit program vypustanie vody - po kazdom prani - niekedy tam totiz ostava stat. A v neposlednej rade cistit tu hadicu a odtok, do ktorej ide vyvod z pracky. By si neverila, aky je to humus uz po par tyzdnoch... teda aspon u nas... u nas bezi aspon jedna pracka denne...