Autoškola Prievidza - automat
Ahojte , neviete či nejaká autoškola v PD ponúka spravenie vodičského preukazu len na automat ?
Bojím sa učiť manuál , mám stres z toho preraďovania a spojky 😁
@anonym_autor máš stres aj z toho zadať tú istú otázku do google? Lebo hneď by ti našlo viaceré autoškoly...
@anonym_autor máš stres aj z toho zadať tú istú otázku do google? Lebo hneď by ti našlo viaceré autoškoly...
@janai1 ďalšia koníkovská nevyrovnaná žienka ktorá musí útočiť aj keď niekto položí slušnú otázku …
ty budeš určite skvelá žena , matka , človek …
Do googlu som to zadala , nenašlo mi nič . Preto sa to slušne pýtam tu a čakám či má niekto osobnú skúsenosť .
Ale predpokladám že patríš do skupiny žien ktoré radi odpovedajú milo len na otázky ohľadne teploty detí nad 37,2 .
určite si sprav klasicky vodičák na manuál a nevymyšlaj. Autoškola je proste steresujúca pre každého a jedno či automat, manual alebo traktor.
Navyše garantujem ti že ak budeš robiť na automat akurát upútaš na seba pozornosť, inštruktor aj komisár pri skúške ti to dajú vyžrať. Keďže nepoužívaš spojku a neradíš o to viacej budú od teba vyžadovať dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Križovatky, značky, zvolenie správneho jazdného pruhu to sú veci za ktoré sa vyhadzuje od skúšky. Naopak za zlé preradenie alebo keď zle použiješ spojku a zdochne ti motor za to sa od skušky nevyhadzuje.
určite si sprav klasicky vodičák na manuál a nevymyšlaj. Autoškola je proste steresujúca pre každého a jedno či automat, manual alebo traktor.
Navyše garantujem ti že ak budeš robiť na automat akurát upútaš na seba pozornosť, inštruktor aj komisár pri skúške ti to dajú vyžrať. Keďže nepoužívaš spojku a neradíš o to viacej budú od teba vyžadovať dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Križovatky, značky, zvolenie správneho jazdného pruhu to sú veci za ktoré sa vyhadzuje od skúšky. Naopak za zlé preradenie alebo keď zle použiješ spojku a zdochne ti motor za to sa od skušky nevyhadzuje.
@jarvisstyle absolutne nesuhlasim, vyhadzuje sa aj za zle preradovanie, aj za zdochnutie v krizovatke. Ako kde, ale u nas ano. Ak mas moznost ist na automat a potom soferovat len automat, tak to tak urob a ser na manual. Za par rokov okrem sportovych aut manualy ani nebudu. Kazdy si potrebuje honit ego na tych, co soferuju len automat. Ja mam vodicak na manual, ovladam aj manual aj automat, mam automat a spojku odvtedy absolutne nepotrebujem a ani nebudem potrebovat. Spojka a sibrinkovanie s nou je 90% pozornosti noveho vodica a absolutne zbytocne😀
Ja mám čisto iba automat, robila som u Ľahkého a úplne vpohode

Určite áno. Ak nie náhodou aj všetky. Len potom budeš môcť šoférovať len automat. Ale to asi vieš.