19 mesačný syn nechce jedávať
Ahojte,mám syna,ktorý sa narodil v termíne 52/3650 kojený aj teraz.Má 8700g a nechce papávať,inak mu nič nechýba,behá a vlastne je všade.Sú tak dva dni keď sa napapá ale potom je to minimum,už som z toho zúfalá.Normálne prežívam stres,keď ideme jesť čo to teraz bude.Boli sme aj na gastre a neurológii ale všetko je Ok.Upraví sa to?Alebo máte niečo čo by nám pomohlo?Ďakujem
ahojte moja mala ma 13 mesiacov a uz hapruje asi 2 mesiace s jedenim dovtedy vsetko zjedla ale teraz je to katastrofa ja sim z nej uz mimo mozem robit co chcem a ked nechce tak nechce a hotovo...boli sme aj u dr aj v nemocnici vysledky boli ok jedine nejaky crevny virus zistili ale nasej dr sa nechce verit zeby sa az tak neskoro prejavil a zacala opet strajkovat jedine co vypije mlieko a caj ine do nej nedostanem ☹
No uz to realizujem tyzden, vysledok horsi ako predtym. Sama sa na mne iba smeje a hrabe sa v jedle. A uz nepapa ani ked ju krmim ani pri rozpravke☹
@romana01 a ani od teba,si nepyta? Nasa,ked mala take,horsie papacie obdobie,tak ked jedol muz,napriek,tomu slabemu papaniu od neho pytala. Tak je to i teraz. Svoje nechce (niekedy), od nas pyta. Kvoli tomu som jej hadam v 15.m. prestala mixovat,lebo nechcela to svoje. Tak som zacala varit dietne rovnako pre vsetkych a my sme si dochutili. Ale jedli sme od zaciatku s nou,mozno tvoja potrebuje len cas. Asi vie,ze ti,na tom zalezi,tak tak,budi pozornost,aj take veci robia ti nasi drobci. Takato podobna situacia len so starsim dievcatkom je popisana v knizke od Dreikursa. Nepostrehla som este -este sa dojcite? Zabudla,som,si precitat tvoje predosle prispevky na,pripomenutie. Lebo moja sa rozpapala mo obmedzeni kojenia. A teraz papa ako kedy. Napr.ovocie mam problem do nej dostat. Minule som naschval nedala jej,len synovi. Vtedy chodila a pytala,ze i,ona chce. Tak ja lahostajne,vazne,chces? Nedam. Chcela.,tak,dobre,vezmi,si a spapala skoro,pol jablka. No cca o 2dni to nepomohlo. Tak dakedy som,tiez z toho hotova. Ale zas viem,ze naparenu brokolicu by si dala bez problemov...
@siska53 No veru nepyta si nic, zatala sa a hotovo. V pondelok som bola prec a manzelovi nezjedla vobec nic za cely den. Vecer som do nej dostala trochu kase. Trosicku sa to teraz dva dni zlepsilo, ale vratili sme sa k staremu. Rozpravka a krmim. Nekojim ju od 10M, no ona ani pri kojeni tomu moc nedala. Ak by som ju nenakojila, ze mna uz to bolelo, ona bola spokojna. No ked som jej ponukla, tak zjedla aj za troch🙂. Nehovorime o ziadnom chudom babu, dva dni bez jedla jej neuskodia. No viem, ze rada papa, aukrat ju musim krmit, inak do seba nedostane nic. Mozno vyskusam o mesiac, v juni by sme mali ist do kolektivu deti, tak uvidim, ako bude reagovat tam.
viem čo prežívaš. môj keď mal cca 18 mesiacov sa sekol a mesiac bolo jedenie boj. bola som rada že zje 5 lyžičiek. a ešte sekol aj s mliekom to mu zostalo doteraz. a jedenie nie že by bolo ideálne, musím ho s lyžicou naháňať, kadejako zaujať ale už sa naje. a raňajky sú hrôza stále. ono sa to upraví. neboj. ak je v pohode, smeje sa, behá, pomaly priberá je to ok. držím palce a pevné nervy. ja som sa pre to tolko vynerváčila a vyrevala...
Moj synovec neje od narodenia. teda je len minimum. je chuducky oproti bratrancom no ale co s nim maju robit? ma 8 rokov

@romana01 no u nas je problem ten,ze mojej papat nechuti.ona sa vie najest sama.tak aby som ju zaujala pustam video a rychlo ju krmim..