6 mesačné bábo nechce papať
ahojte.máme taký problém....Malinká má práve 6 mesiacov,6500g.
,je len na MM,ktoré si manželka odsáva(...od zaciatku sa nechcela prisat,tsak to riešime takto).Ešte len zbadá že ideme s flašou ,a už kričí.Dcérka nevypije viac ako 110ml.potom za pol hodiny do nej tlačíme dalších30ml.Zdá sa nám ako by ju pri tom papaní vyrušovalo jej bruško.3dni dozadu zjedla za celý den len440ml.A prwed týždnom papávala aj 170ml v kuse.Avšak teraz už aj schudla 10dKg.Nám sa zdá,že sa to nechutenstvo opakuje vždy pred kakaním.Ako keby vôbec nemala hlad pred tou stolicou,ako keby bola stáále napapaná..boli aj také dni ,kedy nechcela jest aj 8hodín,no a potom spapala zasa len 130ml.Stolicu má každý3.-4. den,vždy riédku(je tam vždy taký hlién,ale nié vodovú)Je možné ,že by mala dačo so zažívacím traktom?Zúbky jéj ešte nejdú.Mal,či mala niéktorá z Vás podobný problém s bábetkom?Na sone nám ukázali,že má reflux(pred 2ma mesiacmi.po papaní vrackávala,ale to už teraz vôbec,akosi to vymizlo.).tak čo to iné môže byt.Soor v hubičke to tiéž nebude(ten sme mali pred 1.5mesiacom,a dostali sme na to Gél,má v hubičke len biély povlak po mliečku).Ak dakto poradí,budem len ráááád.Dakujem Rado.
to ze mala uz nevrackáva ešte nemusi znamenat ze reflux vymizol, moze mat skryty reflux, mliecko sa jej vracia a to jej robi problemy, nasa mala tiez odmietala papat kvoli tomu....ale asi by som to riesila s tym doktorom pre istotu
No moze byt aj chora zapalene hrdielko...pripadne sa vratil bacil do pusky....ale toto rieste s lekarkou... Obcas sa stane ze dietatko nechce papat dovod moze byt rozny,niekedu aj zapalene usko,uz aj s tym som sa stretla u nasich detoli... Alebo ma len take obdobie nechutenstva,nemoze vkuse papat ukazkovo,ved to ani my dospely nejeeme stale rovnako... Ale to by mal lekar prezriet a vylucit vsetky dovody,mozno ma fakt len take obdobia,aj u nas sa stalo no vecsinou slo o chorobu,alebo boleli dasienka aj ked sme nemali naliate,dali sme gelik a bolo v pohode...
...no lekárka pozrela ušká hrdlo a ,že všetko je v poriadku.sme s nou v Nemecku,a ked som povedal aby jej spravily ,,dáky test na intoleranciu laktozy.tak ,že to sa robi velmi tažko a bla bla.Som tu z nich fakt znechutený.a ako sa robi vlastne to vyšetrenie?vieteniekto?nemá ani teplotu,nič.Je možné,aby mala také lenivé čriévka????My sme skusali aj HIPP,ale žiaden rozdiel sme nepostrehly.Malinká tahá flašku,potom sa začne mrvit ,a ak vytlačí ten dudlík z pusinky tak potom už viac nechce.

@radusko01 uz mala byt vysetrena na to, ci nema alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka, alebo mliecny cukor.
kupte malej INFANDOPHILUS, a zacnite s prikrmami
kazdopadne dieta nie je stroj, je normalne ak nie je hladna, nasilu sa nema davat. dieta by ale nemalo chudnut. moji su starsi ale kym sa nevykakaju tiez jedia menej alebo vobec... ved to je logicke.
jedine co pises nema byt chudnutie.
detska dr. to ako riesi??