icon

7 mesačné dieťa zrazu odmieta inú stravu ako Nutrilon

mayca20
12. jan 2013

Ahojte, mam 7 mes dievcatko, od ukon.4mes sme zacali prikrmovat, pacilo sa jej to asi mesiac, potom mi zacala odmietat cokolvek, niekedy mame den ked vypije 1x 210ml mliecka, pritom sme papali ovela, ovela viac. zubky este nemame, moze to byt tym, ze ju bolia dasienka.. pretoze v noci uz ani neviem co je to spat ako 2h vkuse. dakujem

lea641981
12. jan 2013

moze to byt aj tym ani moja nema zubky a budeme mat 7 mesiackov a sme v noci hore 🙂
a to vlastne co papa mala a ako dlho a kolko mliecka vypije ?nerozumiem ci vypije len 210za den a nic ine alebo ako?

no ked v noci je az tak casto hore to moze byt aj zubami aj hladom 😒

mayca20
autor
12. jan 2013

@lea641981 za cely den spapa 210ml mliecka, nechce vobec papat, uz som zufala

lea641981
12. jan 2013

pomenit co sa da 😒

lea641981
12. jan 2013

a nemoze to byt tym ze nechce uz papat lyzickou?

mayca20
autor
12. jan 2013

@lea641981 ked je to tym, co mam teraz robit?

lea641981
12. jan 2013

my sme zo zociatku robili aj tak ze na dudku sme dali mrkvicku kasicku krmila som ju da sa papat dudlom 😀 😀 😀 😀 ale papala 😝

lea641981
12. jan 2013

@mayca20 da sa polievocky stavu len mrkvovu a dobre pomixovat a cez flasku a skusi znova tu chut a vyskusat lyzickou ale bud trpezliva pojde to 🙂

mayca20
autor
12. jan 2013

@lea641981 dakujem za radu, urcite vyskusam

lea641981
12. jan 2013

dokonca aj tak som skusala ze si mamocila prstiky a pchala do ustociek a zjedla tak akoze no a smiala sa pri tom 🙂
sme vymenili uz aj lyziciek vela 😕

zuzu8655
12. jan 2013

mozno jej vadi lyzicka, mozno miesto. Skus zacat niecim, co ma najradsej. Mojej malej zacala vadit detska stolicka, uz tam skoro ani nie je...to je len tip 😉

lea641981
12. jan 2013

lebo vies som vyuzila aj to ze si pcha prsty do ust tak som jej strcila do kase a sup zjedla a ako jej chutilo 😀

lea641981
12. jan 2013

@zuzu8655 ano aj to na kolena a do vajicka alebo kocik alebo nech drzi niekto druhy alebo o vankuse opret 🙂

ivuska027
12. jan 2013

toto sa stalo aj nam. s tym, ze ja som kojila a zacali sme prikrmovat od 6 mes. Po 1,5 mes prestal prikrmy chciet. Dala som mu tri dni pauzu a zacala som uplne od zaciatku, cize najprv mrkva atd. Sice vo vacsich skokoch a kombinaciach, dokonca som mu to davala do flase s krizovym cumlom, lebo by nezjedol nic. Potom som sa asi po 1,5 mes nastvala a prestala som takto dokrmovat, zobrala som lyzicu a nachovala som ho. Na moje prekvapenie zjedol a od vtedy sme s jedlom nemali problem. Mali sme vyse roka obdobie, ze radsej satit ako zivit 😀 Drzim prsteky, velmi velmi. U nas to bolo teda takto 😉

lea641981
12. jan 2013

inak nam pomohlo ked malu krmil 7rocny syn a papala a kukala na neho ked som ju krmila ja alebo tatino tak sa smiala a prskala od smiechu pusou sme boli cely oprskany 😀

maly jej rozpraval a papala vyvalovala ociska na maleho 😀

brambie
4. mar 2013

@mayca20 ahoj, co Vam nakoniec pomohlo ? Nasa Eli ma tiez sedem mesiacov a uz treti den sa mi do nej nedari absolutne nic dostat. dokonca ani vodu. som zufala.

mayca20
autor
4. mar 2013

@brambie vobec nic, cas. nechala som ju uplne vyhladovat, co ine... nechcela nic, teraz mame takmer 9mes a schudla na taku vahu aku mala pred 3mes. je pravda, ze sa hybe viac, ale co ja viem, zda sa mi to aj tak malo - myslim kg. dnes papame tak normalne, ale nie je to ako u inych deti... :( drzim palce
vies, ked je dieta hladne a vlastne clovek ako taky zje aj klince, takze si nerob z toho nic, ked bude chciet, sama to da najavo