icon

7-mesačný syn odmieta piť vodu a čaje

melany_y
29. okt 2024

Ahojte mamky. Mám 7 mesačného syna. Máme problém že nechce piť vodu skúšam všetko možné. Na desiatu zje príkrm ovocie, môžem dať potom tak hodinku za tým mlieko? Nebude ho bolieť brucho ? Len kvôli tekutinam chcem dať mlieko aby mal . Vodu mi total odmieta, aj čaje.

cookie29
•
29. okt 2024

Je dojceny ci na praskovom preparate? Ak je dojceny, tak ziaden problem. Mne dieta plne dojcene nechcelo vodu mozno do roka...

melany_y
autor
•
29. okt 2024

@cookie29 je na umelom mlieku. Už by som chcela vyradiť mlieko , a nechať len trikrát do dňa. Ale takto musím dávať aj po diestae a obede nech ma ako tak tekutiny.

bibssli
•
29. okt 2024

@melany_y nechce piť vôbec z fľašky?

melany_y
autor
•
29. okt 2024

@bibssli mlieko vypije z fľašky,ale vodu nie ani čaj

bibssli
•
29. okt 2024

@melany_y moja je tiež na UM ale teda sama si pýta vodu a hľadá fľašku 9m
Jedným časom tiež odmietala vodu asi 2 týždne chcela len striekačkou 🙈😀 asi ju to bavilo lebo sa radovala ale našťastie to prešlo

cookie29
•
29. okt 2024

Skus mu dat poharik, slamku atd

melany_y
autor
•
29. okt 2024

@cookie29 skúsim ďakujem 🙂

pandeia
•
29. okt 2024

Moja do roka tiez nechcela vodu. Odstavila som jablko a zmiesala s vodou, tak vypila. Po roku sa to zmenilo a uz pila aj cistu vodu.

sisska96
•
29. okt 2024

Tak daj mu ovocnú šťavu riedené s vodou. Má lepšiu chuť ako čistá voda

cookie29
•
29. okt 2024

@sisska96 cukrova bomba... chce to trpezlivost a ponukat vodu vodu vodu. Ked nevypije vodu, urobit redsiu polievku, proste tie tekutiny moze mat rozne, nielen z vody, ale podla mna "sladke" rozhodne riesenie nie je, to je upliest si na seba bic

sisska96
•
29. okt 2024

@cookie29 Čo je cukrová bomba na ovocnej šťave ? 🙄🙊

libusak
•
1. nov 2024

Ja som riedila dzus s vodou. Tiez nechcela pit vodu ani caj. Lepsia varianta ako dehydrovat dieta