8-mesačný syn sa prestal budiť na mliečko
Mamky, synček sa prestal budiť okolo šiestej ráno na mliecko. Teraz vstáva niečo po ôsmej a pyta si rovno kašu s mm. V noci papa nejakých 50ml a do ráno do tej 8.00 nepapa🙄 mali ste niektorá podobne?
Oh zavidim...moj ma 14 mesiacov a budi sa stale 3x za noc co mi stiahne 3x 180ml a vstava rano o 5-6:00 😅🤦 o 7:00 ma uz taha k chladnicke, ze mu mam dat jest 🤷.
Nerozumiem, čo riešiš. Buď rada, že vstaneš len raz za noc. Ak cez deň papá normálne, tak je všetko v poriadku. Ináč, ako si pýta 8 mesačné dieťa kašu?
No máš zázračné dieťa, keď 8mesačný si pýta kašu🙂nerieš ako to mali iné deti, každé dieťa je iné....ak ti chcel len kašu a nie UM , dávaj mu kašu....neskôr prídu obdobia, že budeš šťastná ak do neho vôbec niečo dostaneš🙂
Moj to robil. Potom prisli zuby a ine zmeny a zas sa budil 2/3x. ;D Ax do 2r.
@barbora0308 skus zvysit davku 14m uz kludne moze aj 7-8 davok a mala by sa ti menej budit, mne to pomahalo, ked sa zacala prilis casto budit vedela som ze je cas zvysit…vzdy pomohlo
Môj v 8mesiacoch pil len večer pred spaním a potom ráno o 6:30/7:00 keď sa zobudil. O 5 ráno som mu už nedávala, ak sa náhodou zobudil ukecala som ho cumlom, inak by ho to prebralo a aj tak by nezaspal 😂
A preco to je problem? Bud rada. Moje dcery obe prespali celu noc od necelych 6 mesiacov. Plne kojene.
@st_277 davku coho prosim? Myslis viacej mlieka? To som skusala, viacej mi vypit zial nechce 🫤
Lepsie by bolo 3-4x za noc, ako nasa skoro 8 mesacna??? Tes sa a neries, hladom neumrie.
Paneboze, spi dieta zle je nespi tiez je zle
Dnesne matky sa len na vsetko stazuju, keby boo hladny zobudi sa neboj sa
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A? Sak to je v pohode! Moj sa prestal v noci budit po 3.m... ak sa zobudil, tak len vynimocne..

Bud rada a nerieš. Samozrejme deti prestanu v noci vyžadovať mlieko, niekto skôr ( moja už cca 6-8m v noci nič... o 19tej zaspala o 7mej sa budila) a iný neskôr ( sú aj 2+ ročne deti co ešte vystrajaju v noci)