8 mesačný zjedol nivu. Môže sa mu niečo stať?
baby pomoc! odskocila som si na wc bola to chvilka a ked som prisla nasla som osemmesacneho ako je sir niva. moze sa mu nieco stat? bojim sa co robit?
Cudna otazka ale podla mna sa mu nic nestane, ved to je potrava a nie otrava. Nech si da ked mu chuti.
Neboj, nic sa mu nestane. Urcite toho nezjedol na kila. Maly kusok mu nic nespravi. 🙂
Neboj sa na výplach žalúdka bežať nemusíš, veď ako píše lenka268, je to potrava,nie otrava.Už len rozmýšľam,ako sa 8-mesačné dieťa dostalo k syru samé... 🙂
@luciakatka, jasne plesnove syry by sa nemali jest do...rokov. Ale ved ti nezjedol farbu na vlasy alebo avivaz. No tak sa mozno pokaka, bude presoleny na niekolko dni, ale urcite nebude mat trvale nasledky 🙂 Nam tak dcerka asi 15 mesacna ochutnala olupanu farbu z lavicky a vsimla si to az kamoska, co nas bola fotit a my s muzom sme sa hadali jak blbi, ze co robit, koho je to chyba, lebo to bola sekunda a boli sme pri nej traja. Tak co by som ja vtedy dala za tu nivu 😀 Ak by sa vyhadzal, daj fenistil kvapky, ale inak nevidim dovod nieco riesit. Pozor na peniaze a podobne veci, co nie su jedle.
@luciakatka pozor aby sa nabuduce nestalo nieco horsie, radsej ho zatial ber na zachod zo sebou

uz dufam tie prazdniny koncia 😉 😅 😀
ak je to naozaj, tak sa mu nic nestane, zas tolko ho urcite nezjedol. moja sesternica ako 5 mesacna jedla pikantnu klobasu a zije