Ako prinútiť 8 mesačnú dcérku, aby pila čaj a vodu?
do pol roka som kojila tka som to nepovazovala za problem ale teraz ked ju prikrmijem a apap tuhy obedik tak mi nechce zapijat.
ahoj, neboj sa, ja ked som kojila tak tiez absolutne nic nezobral do pusy, teraz ma 18 mesiacov, este kojim a pije mi cez slamku alebo z plastoveho poharika, flasu vobec nezoberie, len musim stale ponuknut, a menit raz caj, vodu, dzus...tak skus takto, mozno to zaberie 🙂
U nas zabrali "zaujimave" nadoby na vodicku. Raz sa jej pacilo pit z pohara (jasne, ze rozlievala, ale aspon sa napila), raz slamka, prip. nova flasticka. A velku oblubu ma u deti voda Lucka s takym tym cucacikom, co predavaju v obchode. Tusim 0,75 litrova to je.
skusaj lyzickou, obmienaj druh napoja, popripade dcere sa pacilo pit obcas aj cez taku striekacku od nurofenu...znie to ako blbost, ale ona mi odjakziva malo pila...
caj do roka vobec nepotrebuje, ked spapa obedik po pol hodine skor nie ju dokoj, pekne sa napije z predneho mliecka co je od smadu. len neucit zbytocne na sladene veci, ked tak tak cistu vodicku
Ani moja nechcela piť z fľašky. Dávala som jej piť vodu s lyžičkou, to sa jej veľmi páčilo, tak ochotne otvárala pusu. Na fľašku sme prešli možno až keď mala rok.

Môj ken nechcel,tak som mu dala na malú lyžičku a po troške pil