icon

Ako riešiť 9-ročného nejedáka?

21. mar 2025

Ahojte, pedina to neriesi, mavne rukou, ze sa rozje. Bol 3,5r kojeny, prikrmy odmietal. Maso do ust neda, zje stavu z polievky, ovocie, sladke jedla, mucne, cestoviny na sladko, jogurty, uhorku. Berie vitaminy, krv mal pred rokom ok. Ale, bolieva ho brusko. Mava take obdobia. Je aktivny, 3x do tyzdna sport.trening. Bojim sa o neho. Ako by ste postupovali, ked doktorka to zlahcuje? Chory nebyva, atb nebrava. Len to nejedenie masa, zeleniny a bolesti bruska. Rozje sa niekedy? Trapi ma to moc.

Strana
z2
pomoni
26. mar 2025

Môj bol ma tom podobne, ibaže takú výšku/vahu mal tak 6-7 triede. Nech urobia testy na alergie, intolerancie, histamin. Práve toto posledné môjho trápilo tak že mal bolesti hlavy a kŕče v bruchu. Držal eliminacnu diétu s postupným pridávaním potravy. Vždy bol menší, chudý….ze veď sa rozje. Stalo sa tak až na strednej. Teraz ma 20, 175 výšku a vaha okolo 52 kg. Priebercivy je stále, ale už sa aspoň z chuti naje. Histamin už ani veľmi nerieši.

autor
27. mar 2025

@pomoni dakujem.chystame sa na alergo.ja mam hit a laktozu..

veronika150999
27. mar 2025

Otazka znie, ci u starej mamy je, ci mu tam chuti?

autor
27. mar 2025

@veronika150999 sladke obedy spapa.to aj doma.doma polievku zje, u babky nie, bo nemusi..

jamidea
27. mar 2025

@vakatko sihlasim. Ja mam uzkosti ked citam jej odpovede. Vitaminov kopec, kojeny 3,5r. , davi ho z maska, s hadicou nesuhlasim. Matka roka. 140cm ,30kg je fajn. Nie prilis vela, ale v pohode. Moj ma 146 a 36, ale ma trochu pneu na bruchu zacinajucu, priznavam.
Sladke spapa? Takze je v pohode, len rozmaznany

Strana
z2