Ako sa vaša škôlka stavia k deťom, ktoré nechcú jesť?
Ahojte, mám doma nejedáka. Zajtra nastupuje do novej škôlky, bude predškolák. Jedlu veľmi neublíži, zje len pár jedál a iné neochutná aj keby čo bolo. V bývalej škôlke s tým problém nebol , ak nejedol tak mu aspoň suchý rožok alebo chlebík dali, teraz mám trochu obavy ako to bude. Rozhodne nechcem aby na neho tlačili , radšej nech zostane hladný. Ako to robia u vás v škôlke s takými deťmi?
@silvia2013 kde?mu mame sikromnu skolku,tak mozno zakaz nie je.Inak nechaoem preco,ved su to kupovane veci,nie doma robeme.
Ake tak zase snad sa nejedna o uplne zdrave dieta v tomto pripade s normalnym metabolizmom..lebo to neverim, ze ano..to je uz psychiatricky problem, ak ma niekto tendenciu si ublizit..prepac, ze takto na rovinu..som odbornik, preto to takro pisem
Aha..to som si nevsimla..tak to meni situaciu..svoj nazor som vyjadrila k beznemu dietatu..zelam zlepsenie situacie..pekný den

@fineta Naše kuchárky v škôlke varia skvele. Nerozumiem, keď tu mamky píšu, aký hnus a čím dochucujú a neviem čo. Výmysly, čo boli možno platné, keď sme boli deti my. Dnes sú normy a dochucovadlá sú prísne zakázané, deti nemajú na stoloch ani len soľ. Iba učiteľky a personál pri dospeláckych stoloch.
Môj syn papá takmer všetko, v škôlke si nedovolí vymýšľať. A tiež mi hovorí, že deti iba fujkajú nad jedlom. Absolútna, dokonalá ukážka svojich rodičov.