icon

Ako úspešne kŕmiť 6-mesačné dieťa?

monka5987
22. apr 2024

Ahojte je tu niekto kto ma rovnaký problém ako ja? Moja mala ma koniec 6 mesiaca a snažím sa dávať prikrmy ale skrovo vôbec nič jej nechutí.. Už som snáď skúsila všetko čo také detičky môžu,, jedine co jej chuti je banán.. Preto prosím o radu ak niekto mal takýto problém s papanim, ci našiel niečo čo babu chutilo a postupne sa to papanie rozbehlo.. Vďaka

mirka_a_hrasok
•
22. apr 2024

Je to uplne normalne, skor ci neskor si zvykne 🙂 Predsa len je to pre nu nieco nove, doteraz nepapala nic ine, len pila mlieko, takze je to take logicke. 🙂 Treba ist na to pomaly, trpezlivo a ono to pride. Skusa, ochutnava, pride na to, co jej chuti, co nie. 🙂
V tomto su vsetky deti rovnake.

minesasubu
•
22. apr 2024

Jasné mali sme to tiež a stále máme ( 21m) čo chcel včera mu nechutí dnes a tak dookola
najviac mu šlo avokado čiže kombinácia so všetkým možním to sa môže od 7.mesiaca následne len varená zelenina , ptm len pučená , ptm len do ruky hlavne si nerob z toho tažku hlavu , pokiaľ nebudeš mať vysloveného jedáka tak jedlo bude stále boj 2-3 lyžice a koniec

monka5987
autor
•
23. apr 2024

@mirka_a_hrasok áno to je pravda ale tak snáď začne co najskôr... Uz mi dochádzajú nápady ale tak vidrzime.. Mam ešte 2chalanou a oni papali všetko čo som im dala.. Tak možno preto mi to je také zvlastne

monka5987
autor
•
23. apr 2024

Ale zase niekto mi hovoril ze ci to nemôže byť zubami, aj mlieko pije niekedy na tri krát alebo ani nedopije všetko.. Už 2tyzden ma jeden zúbok vonku a pred pár dňami sa jej začal prerezavat druhy