Ako začať s prvými príkrmami pre deti?
Takze baby, ktore uz mate krmenie deticiek s prvymi mrkvickami a zemiackami a stavickami za sebou, sem so svojimi radami a skusenostami, nech si mame z coho vybrat 🙂
ahojte,desiatu som ja davala mesiac od papania obediku,tak to aj odporucaju...a davam jablcko,prvy den som uvarila,ale uz od druheho dna surove nastruhne na struhadielku zo skla,+este popucim vidlickou.Banan do roka nepodam,lebo i on moze vyustit do alergie a nie je to nase ovocie,a velmi ho nastriekaju kym je uplne nezrely a zeleny aby prezil cestu k nam.A uz som skusila aj kukuricnu kasu ,chuti,ja instantne jedla nepapam tak ani malemu nedam instantnu kasu.A dakujem Vam za tie napady s maskom,zatial som stale cerstve varila,ale teraz mam vela prs,boli sme v Madarsku na nakupoch 😀 tak to pomrazim do sackov,asi tak to bude naj,kedze ani zasobnik neviem najst,lebo ho nepouzivam,asi je v pivnici,..ahojte
celou loupanou phanku proplachnu 2x teplou vodou, pridam k ni masicko na kosticky a zeleninu a varim nez je maso mekke a pohanka rozvarena pak mixnu s olivovym olejem nebo varim samotnou a pak primixuju ovoce - banan, boruvky nebo uvaris mixnes a muzes pridat presnidavku... 😉
jaaaj berus, tebe nikto neunikne 😉 . Zazrak, maly je uz v postielke, ani sa nekupal, taky zostal mrzuty... asi bude vazne chory ☹ a to nas caka vikend u babky 😒
jej sorac ja som pozerala o stranku dopredu no ved co chcete od byvalej blondyny? 😀
taky byl maly dnes na peszadek, merila jsem mu teplotu a nic nema, proste jen vzteklej, chce sedet ale neudrzi se a ja u nej sedet 12 hodin denne nemuzu a nechci... 😝
no hlavne babcu vyuzij a odpocin si delam to taky a je to supr 😉
no ja by som to tiez robila keby vsetci neboli tak daleko ☹ , ked som bola v BA tak som rozmyslala ci nemozte byt z BA normalne by som sa s vami rada zpznamila aj v skutocnosti 😀
jee diky sas...
kiss se zeptam priste 😉 ja se bavim s kmaradkou na Skype a s brachou nekdy... 😀 dneska mi malej placal do klavesnice(manza neni doma tak mohl 😀 ) a bracha si myslel ze jsem se zblaznila...
kiss to si pis, niekedy sme nemali v prispevkoch na dididi dnes nestihame berus 😀 , niekedy fakt uvazujem co by som bet toho MK robila 😀
caute baby
aj vy ste ste chori?? boze aj my a nie a nie sa z toho dostat 😒 vcera vecer mi thomasko grckal, ale keby ste to videli, normalne z neho lialo ☹ to sa nam este nestalo a tak predtym plakal, nevedela som ho asi hodinu utisit, ked to z neho vyslo uz aj zaspal 🤐
ja ted odsavam soply 3x denne ☹ ale zas tak desne to neni kdyz vezmu jak jsme byli s manzou nachcipany a malej nic nechytil...
dididi- chudatko thomasko, my sme len usopleny dnes som bola kupit homeo pre malu na imunitu nech to neprepukne uplne ☹
ja mam pocit ze lekarnu zivim jen ja - koupele, mazani, prevenar, nutrilon, presnidavky.. 😲 to je desny
jo a holky dnes jsem koupila poprve Nutilon 2 to je uz velky frajer co???? 😉
berus aku mas odsavacku? tu na vysavac?? ja taku zatim nemam, doma si ju kupim, teda az v aprili, lebo sopel mame kazdy mesiac 😒
saska, no ja uz nemam akosi cas, vlastne sa netu vyhybam, lebo potom sa neviem odtrhnut 😅 , ja mam tolko roboty a nechce sa mi 😀
nene ja mam tu jak tahas ty ale takovou moderni, ne jak byly ty stare a nema to moc takze tak nechutny to nei , se bojim ze bych mu tim vysala i mozek , vzdyz vysac ma desny tah
berus to je frajer 😀 , ja som zatim ziadne nekupila, stale kojim 😉 to je frajer cooooo? 😀 este ze nemame zuby 😅 , ale deru sa, jaj bojim bojim 😖 😀
beruska ano aj ja sa bojim, ale on ma tak sople ,ze hruza a zas si mozes nastavit stupen, len sa to treba naucit, zatim nik neodsal mozog, takze hadam je to ok 😉
berus - tiez ma to prave napadlo 😀 , ... to sedim tak ako tak, mam laptop takze bruzgam po celom baraku 😀
dokonca si manza kupil tiez svoj lebo tvrdi, ze odkedy som nasla MK tak sa k nemu nedostane 😀
dnes som si dala vanu, spravila zabal na vlasy, dala masku, oholila nohy atd... 😀 no to bolo fasa, muz sa postaral o malu tak som si uzivala 😀 a dobre mi to padlo
ja vubec nevim, Sima prestal i slintat a zub zadnej.. my asi budeme bez 😖 dneska jsem koukala na detske susenky ze mu koupim od Nestle potom ale na co kdyz nema zub???
klidne bych i pekla, hloky sezente nejaky recept na susi pro takove prcky od cca 8m
sas taky mam takove vecery, dostala jsem k vanocum epilator no bomba ... taky pujdu jeste do vany
beruska my mame uz 8 mesiacov a zub nemame a on strasne rad zuje, nema ziaden problem, ani s keksikom ci hoc jakou zeleninkou, ja mu to len pomagam a ideme na to 😉
na susi, jaj , to ja nemusim, teda bojim sa surovej ryby 😀
ja mam taku co tiez tahas sama ma to take 2 hadicky no fakt dobra, ta na vysavac je ale tiez dobra, no mne sa zda tato setrnejsia 😀
strasne sa tiez bojim soplov koli zapalu stredneho ucha raz som ho mala a dufam ze uz nikdy v zivote, pri malej by som asi odpadla ☹

babulky opustam vas idem kukat euroviziu na STV tak pekny vecer vam prajem 🙂 a bru nocku