icon

Ako zvládnuť kŕmenie počas prerezávania zubov?

20. mar 2026

Prosím vás ako ste prežili krmenie keď išli zuby? Derú sa nám očné a mám pocit že sa zbláznim,už to trvá ssi 4 týždne,a vôbec nechce nič zjest,zas sme na mixovanej strave keďže kusky vypluva,ani mlieko niekedy nechce,už to došlo do takého bodu že od zúfalstva niekedy kričím,keďže keď ju krmim papa a z ničoho nič mi buchne do ruky a všetko sa rozleti a jasne že potom jej nedam,len mám vycitky potom 😭pre premúdrelé,áno viem že zo je normálne len som sa asi potrebovala vyrozprávať lebo už ma ide slahnut 😄

anonym_748b0d
20. mar 2026

Kričíš na bábätko? Lebo je ubolene? Wau 🙁🙁🙁
Ty keď teba bolia zuby tak asi tiež menej jes, je to dosť logicke

anonym_df1a47
20. mar 2026

Vyhladaj odbornu pomoc, pre seba

kikusenka1
20. mar 2026

U nas je problém dolná dvojka. Ma ocne zuby stoličky ale dvojka sa pomaly derie von. Tiež mixujem ... a krik nepomôže. Dieta tomu aj tak este nerozumie.... ale chápem ze si nervózna a frustrovana z toho. Len treba vydrzat

autor
20. mar 2026
@anonym_df1a47

Vyhladaj odbornu pomoc, pre seba

@anonym_df1a47 ďakujem za radu😄

autor
20. mar 2026
@kikusenka1

U nas je problém dolná dvojka. Ma ocne zuby stoličky ale dvojka sa pomaly derie von. Tiež mixujem ... a krik nepomôže. Dieta tomu aj tak este nerozumie.... ale chápem ze si nervózna a frustrovana z toho. Len treba vydrzat

@kikusenka1 no nám idú strašne pomaly zuby von,čiže máme viac zlých dni ako dobrých,táto 4rka jej už ide vyše 3tyzdnov🤦🏻‍♀️a celkovo mi začala neskoro jesť kusky a celkovo jesť lebo neskoro jej vyšiel zub až okolo 11m

kikusenka1
20. mar 2026

Moj syn kúsky vypluva, vacsinou ich po mne hádže 😂

svetlonos
21. mar 2026

Jej to aj naša malá robí, a najviac ma tešia jogurty omáčky a jaše. Parádne to lepí aj ketí na všetky strany 😁 No a keď to nepochopím na prvý krát pri oečive, okeští to tiež po mne, hotová hádzanárky! 😂 Nekič po ňom, hľadím neumrie neboj. Náš prvý tiež slabo jedávať a cez 2 roky neprebral. Mak stake 15 kg ako 2-⁴ ročný. Keď ochorel, tak ako kilo dve dole ešte. Je v pohode, už má 6. Aj dr hovorila, že je ok. Neboj, ono to dobehne 🙃 už ako zubaté.

domcci72
24. mar 2026

tak my sme často fungovali na Brufene, lebo inak sa nedalo, chcela som dcére uľaviť od bolesti...a kričať na dieťa, lebo trpí, je fakt cez čiaru a je jedno, aká vystresovaná a unavená si.