Akú kašičku pre 6,5 kg dieťa?
Ahoj mamicky,dnes sme dostali povolenie od lekarky ze od 4.mesiaca mozme zacat papat zeleninku a kasicky na vecer.Chcem sa opytat aka znacka je najlepsia ak mate odskusane. Moja mala je plne kojena a ma 6,5 kg.
ahoj,vyskúšaj nemliečne kašičky-ak si dokážeš odstriekať mliečko. a najlepšiu Ti nikto iný nepovie lepšie ako tvoj drobček-to musíš len vyskúšať, kt. značka mu bude sedieť a chutiť.Inak nejaké vzorky posielali aj keď si sa zaregistrovala do rôznych klubov - hami, nutrilon. Skús
kase su posledne a mozu sa od 8 mesiacov a prve prikrymi , ked kojis az od 6 mesiacov nie skor , skor sa mozu len vtedy ked je na umelom mliecku a to az od 5 mesiaca, kojit, kojit co najdlhsie
Ahoj moj malicky ma 6tyzdnov a a vahu takmer 6kg,je neustale hladny.Prsia mi nestacia naplnat tak aj dokrmujem.Juj bola by som rada keby som mohla uz dokrmovat. 😀

@lusia222 este ma na kase cas, povolenie neznamena ze musi zacat, pokial ti inak prospieva. ale zacat treba s ryzovou nemliecnou, na zaciatok velmi riedkou. urob ju s MM, alebo ak je na UM, tak s tym