icon

Aký robot je najlepší pri zavádzaní príkrmov?

nikolabulkova
9. nov 2015

Aky robot je najlepsi ked zavadzate prve prikrmy v 6 mesiacoch?

sardinka335
9. nov 2015

@nikolabulkova a načo ti je robot? Ako aj my mame doma robot Moulinex ale ze by som ho vytahovala koli prikrmom...Zeleninu bud dokladne popučím alebo premixujem ponormým mixerom, ktorý bezne používam v kuchyni. 🙂

lenkark
9. nov 2015

to je jedno, len aby mixoval 🙂 ja som robila obom deťom príkrmy na obyčajnom tyčovom mixéri...

8291
9. nov 2015

Presne tak ja mam tiež robiť ale aby som pre kúsok príkrmu špinila celú jednotku.ponorny tyčovy mixér a ideš.aj odšťavovač mam zvlášť.lebo mala mi ovocie nechcela absolútne len keď bolo vo forme štavy a tiež skladať celý robot kôli dvom jablkam a jednému banánu to sa mi fakt nechcelo.

siska53
9. nov 2015

@nikolabulkova na tu pidi porciu? Popucit alebo v ponornom,ci ja mam este taky maly mixerik,ktory som pouzivala. Robot by sa mi ani nezmestil do kuchyne.

zabina27
9. nov 2015

@nikolabulkova my sme kupili toto
http://www.delimano.sk/kuchynske_spotrebice/kra...
ale bolo to teda o dost lacnejsie, vtedy som zrovna videla reklamu na polovicne ceny tusim v topshope, nejakych 12 eur to stalo, velmi vyuzita vec doteraz. zmixovalo tie mini porcie, napr. ponornym mixerom mi to neslo taku trosku zmixovat. doteraz ho vyuzivam, ci na natierky alebo na bananove mlieko pre maleho, proste na take mensie mnozstva
tiez mi tu radili tie znackove parne hrnce s mixerom pre babena, ale teda dat 100eur za nejaky avent ci co mi prislo vela

martinka13
9. nov 2015

Avent naparovac a mixér v jednom. Veľký pomocník. Najlepšie že rozmixuje aj ozaj malú porciu.

inka04
9. nov 2015

najlacnejsi ponorny mixer bohato staci🙂

chovancova27
9. nov 2015

Asi myslíš parný hrniec s mixérom ako Avent a pod, že? mala som pri prvom, zbytočne drahé, teraz pri druhom som kúpila parný hrniec normálny veľký za 20€ a je to špica 😉

libka1
9. nov 2015

ja som vacsinou len pucila vidlickou, sem tam pretlacila cez sitko a pouzila ponorny mixer, ale moja mala uplne hladku konzistenciu nechce papat, takze pucene je ok pre nu. robota kvoli tomuto naozaj nepotrebujes 😉

meluela
9. nov 2015

@nikolabulkova ponorny mixer alebo vidlicka

moni244
9. nov 2015

ponorný mixér a vidlička, ostatné sú len predražené veci, bez ktorých sa obídeš a je to len na to, aby ťahali peniaze z mamičiek

ivet1371
10. nov 2015

Vidlička stači

andisko
10. nov 2015

za mna tiez Avent naparovac/mixer, ako @martinka13. tiez som bola skepticka, ked ma kamoska nahovarala, ale ak mas moznost to skusit, skus. ziadny spinavy riad, vsetko sa robi v tom jednom pohariku, lahko umyvatelne. zelenina nerozvarena, vzdy spravena akurat a aj lepsie chuti. http://www.avent.sk/products/parny-hrniec-a-mixer/ banan popucis aj vidlickou, ale celkovo na prikrmy to bolo pre mna na nezaplatenie.