Boli ste spokojná s fľaškou Avent?
baby-mamicky, ktore pouzivali/pouzivaju flasky AVENT, boli ste spokojne? pripadne doporucte nieco, co je vhodne pre novorodena?
my máme aventky od narodenia, všetko, fľašky, dudle, odsávačky.... a používame to denne, dokola umývame už skoro dva roky a stále sú ako nové, fľašky tie medené a nočné dudlíky so svietiacimi úchytmi sú absolútne neprekonateľné...🙂)
@danusskaaa čo sa týka fľašiek vo všeobecnosti, je to na dieťati, bo ked ty budeš chcieť avent a on nie nič s tým neurobíš, môj ju nechcel vôbec, tak sme išli na LOVI a na ne nedám dopustiť.
a čo sa týka ako celkovej propagácie Avent, je to čisto o značke a biznis, na ktorom zarábajú, ved si zober, že na akých fľašiach si vyrástla ty, tam nebolo nejako z čoho vyberať a nič ti nie je 🙂 ale to je len môj názor, lebo potom tu začne niekto do mna kričať že to nie je tak 🙂
ja som s flasou Avent nebola spokojna.... bola som dost sklamana z nej. Najlepšie sa mi osvedcili sklenene flasky zn. Nuk
úplne najzdravšie sú sklenené fľašky, my sme používali aj Avent, ale časom zašli a vyzerali ako špinavé, pri druhom dieťati si určite nebudem zaobstarávať žiadne "umelinky", ale sklo.
Ja pouzivam AVENT skoro od narodenia, kedze som kojila 3tyzdne a som spokojna. Dokupovala som len nove cumliky s väcsim prietokom podla veku. Inak vydrzi snad vsetko, aj vriacu vodu bez problemov.
baby a co hovorite na tuto vychytavku ?
http://active-one.sk/flase-na-vodu/55-kid-kante...
nerezova flasa a avent dudel. tak tato urcite spinava nebude.
potravinarska nerez - cista ako sklo a nerozbitna.
Nie, mali sme rôzne verzie cca 4 druhy a všetky mi tiekli a tečú, akurát mám z nich nervy ☹
ja mam iba Avent flasky a ani jedna mi netecie. nosim ich aj v kabelke. su vyborne.
@danusskaaa ja som maleho kojila do cca 14 mes. a pouzivali sme flase tommee tippee a dodnes ich pouzivame ....aventku maly nechce a to ich mam doma az az 😀 treba skusit a uvidis co Vaneske skor zapasuje ......ale pokial kojis tak by som ziadnu flasu nedavala ....cajik by som davala skor cez striekacku
Tak ja ako tehu som bola anti Avent 😀 😀 😀 . Potom mm kúpil štartovaciu sadu a sterilizátor, ešte stále som bola proti a mám ich už 8ks 😀 😀 😀 Nedám na ne dopustiť 😎
od narodenia iba avent a nad mieru spokojná. na SR su dost drahé a tak si ich vozím zo zahraničia.inak spokojnost na 1000%
Takisto obrovská spokojnosť s Aventom, ešte som dokúpila sadu Via pohárikov aj s nádstavcom na cumeľ, čiže dajú sa použiť aj ako fľaša na pitie a neskôr na príkrmy, zamrazovanie, zohrievanie, vodotesné, proste úplne super.

ano velmi som bola s flaskou spokojna 😎 hlavne dcera 😎 😎