Boli ste spokojná s fľaškou Avent?
baby-mamicky, ktore pouzivali/pouzivaju flasky AVENT, boli ste spokojne? pripadne doporucte nieco, co je vhodne pre novorodena?
mam jednu flasu aventku, davala som na nu dudel na mlieko a vecernu kasu a na caj a vodu ten sosak. pouzivame ju denne uz dva roky. vydrzi aj nemozne 😀 . dufam, ze to teraz nezakriknem, tak tfuj tfuj 😀
Ahoj malému v nemocnici zašali dávať piť z aventky ale jemu nesadla bolo mu to akoby primalé do pusinky, ja som mu kúpila MaM a s tou som 100% spokojná 🙂
ano, velmi, doteraz z nej pije rano mliecko 🙂 aj teraz pri druhom syncekovi planujem kupit avent 🙂
My pouzivame MAM. Avent maly nechcel. MAM ma tu vyhodu ze ma aj flase kde sa da spodok pekne odsrubovat a flasa krasne vycistit, netreba ziadne kefky a pod. Plus, da sa sterilizovat sama v mikrovlnke.
Ja som spokojná, ale kupila som fľašu podľa toho aká bola v akcii. Moji nevyberali.
Od zaciatku mame Avent - teda ked sme zacali pit aj z flase mal asi 1 mesiac..a mali sme vsetky mozne, od tych malickych flias po najvacsie, cumliky od jednej dierocky cez tri a aj sosaciky...mame teraz 21 mesiacov a stale pijeme z Aventiek..len na vodicku uz ma myslim Canpol Babies so slamkou, lebo to sa mu tak paci pit..ja na Avent ci flase, ci cumle nedam dopustit..
my sme mali avent a vsetky mi tiekli, nie vzdy ale casto, vydrzala som pri nich celý čas ale pri druhom ked bude treba flase, avent urcite nechcem.
my tiez mame avent a sme spokojny, mam aj odsavacku, a teraz uz aj lyzicku , ale pokial mozem, nedavaj malemu flasu,lebo si pokazis dojcenie.... ked bude dojceny nebudes potrebovat davat ani caj an nic ine.... 😉
my pouzivame len Aventky a som vemi spokojna, ale kazdemu vyhovuje nieco ine takze ti neostava nic ine, ako ju vyskusat ak o nu mas zaujem ... pokus-omyl
pre novorodenca su vsak najlepsie flasky Dr. Browns, su najucinejsie proti kolike
Súhlasím s tým, že pre novorodenca je najlepšia "mama" 🙂 a ak sa naozaj nedá, tak si myslím, že je zbyytočné investovať do drahých fliaš. Môj trojročný vyrástol na tých najobyčajnejších, z tesca, čo sú po dve balené 🙂
Mne tiez pretekaju,ked je v nich nieco trosku dlhsie alebo je to teplejsie tak to gumove tesnenie akoby povoli. Nakupila som ich,lebo same chvaly ale lutujem,no uz dako dobacujeme s nimi,nakolko pripravujeme vzdy cerstve a po vypiti vylievame,cize nenosime von teple. Pocula som o flaskach dr.Browns a tie sa mi vidia 100x lepsie.
presne ako napisala @bashka- pre novorodenca je naj mamin prsnik.
vidim ze si este len tehulka - ak ti mozem poradit ako mamina, ktora uspesne dojcila uz dve deti - dopredu si nenakupuj ziadne flasky a uz vobec nie umele mlieka.. zacnes uspesne dojcit, pride prva laktacna kriza a namiesto prikladania babatka supnes flasku... ved nech zbytocne nestoji v skrini - a potom sa budes cudovat, ze po par tyzdnoch mliecko nebude.... ked by si, nedajboze, musela dokrmovat, tak striekackou a cajik ked zacnes davat od pol roka, tak rovno z hrnceka 😀 vsetky tie zazracne flasky... zbytocne vyhodene peniazky.
Ako tu uz pisali baby @bashka a @masinka - skus sa viac zamerat na info o dojceni ako o flaskach - teda ak chces dojcit 😉 To Ti urcite viac pomoze. Ja som netusila, co ma caka, tak som kupila flasky a akurat tento tyzden som ich dala mojej 17-mesacnej dcerke na hranie pre babiku 😀 Ani raz som ich nepouzila - v nasom pripade zbytocne vyhodene peniaze.
Mimochodom, par dni pred porodom som sa nahodne dostala k infoskam o dojceni a trochu som si to studovala. Ked sa mala narodila, bola som vdacna, ze som si to pozrela. Hoci sme nemali ziadne problemy a trochu ma to po porode ukludnilo, ze aspon priblizne viem, o co ide. Mala ma 17 mesiacov a je stale uspesne dojcena 🙂
Dominika pouziva Avent, Lovi neexistuje aby dala do pusy....Misko je presny opak....ma flasku Lovi a inu do pusy neda...
Kazde dieta je ine, tak by som sa na odporucania nespoliehala, najlepsie ti bude vediet drobcek ukazat co mu vyhovuje a co nie...
my sme boli spokojni, ale dieta si casom aj tak samo vyberie. napriklad s cumlikmi mame problem, vezme do ust jeden jediny typ a zial, ten typ sa uz nevyraba a nedokazem ho nikde kupit a neviem, co dalej, lebo ten jej je uz strasne vyzuzlany, uz cakam, kedy sa rozpadne. medzicasom som kupila dalsich 10 podobnych cumlov, ani jeden nechce. z kazdeho ju napina na zvracanie, zahodi prec. a podobne to zvykne u deti byt aj s flaskami. ked si zvykne na konkretny typ, tak inu mozno nebude chciet 😉 ale avent ako taka flaska bola oblubena a potom neskor akceptovala aj chicco a aj tesco flasku. ale to uz bola starsia. ale ten cumel... dodnes (takmer dva roky) si na iny nezvykla 😀
Ked som čakala mimi, tak som si kúpila Tomee Tipee aj Avent... A musím povedať, že Aventky sú úplne najlepšie flasky, všetky ostatné sa môžu strčiť...
Dokonca jednu takú flasku mám doma (darček), že Lovi a ten cumel, tak to akože nechápem toho výrobcu, malá ked chcela z neho pit, tak sa splasol, že vlastne sa z toho ani pit nedalo....
Takže Avent jednoznačne, od novorodenca až doteraz ich používame 😉
vobec nie.mala som kupenu celu sadu a hroza.flasky tiekli,vobec dobre netesnili.viac by som tuto znacku flasiek nechcela!dudle su v pohode.
aj ja používam len flašky avent, a som maximálne spokojná. môžem len odporučiť. dajú sa super kombinovať
od začiatku používame Avent-ky a sme veľmi spokojní. Nemenila by som a myslím, že ani Ninka nie 😉

@danusskaaa mala som sadu avent fľašiek a každá mi pretekala 😠 nanešťastie malý chcel čaj len z aventky, tak som sa naštvala a všetky vyhodila a jednu nepoužitú predala.už nikdy viac....ináč som to spomenula v predajni a predavačky vraveli, že niesom prvá s týmto....