icon

Čo dávate papať dieťatku na večeru?

katarina49
22. máj 2013

davali sme mliecko z toho mala prdy ,teraz daveme kasicku a stale ma prdy ako nahle si lahne spat zacina je skvrkat v brusku a budi sa co nevie zabuvat koli krcom v brusku ☹ dakujem za rady

anaxamon
22. máj 2013

@katarina49 co je doma, dnes mala pecene zemiaky s kysou uhorkou🙂 ale ok je o pol roka od tvojej starsia

katren
22. máj 2013

@katarina49 ma rok, takze chlebik s maslom a sunkou, caj....alebo nieco lahke co ostalo z obedu...
my davame vacsinou ten chlebik s niecim a caj....varenu veceru mi nechcu, len nieco co mozu jest sami s rukami....
a kasu nedavame ani my, presne kvoli tymto problemom....

katarina49
autor
22. máj 2013

anaxamon @katren @stale mame s tym bruskom starosti od malicka,skusala som aj krupicu ale nepomohlo ,cez den super a vecer to zacne,a o kolkej jej davate veceru ?

katarina49
autor
22. máj 2013

@katren a pomohlo to s prdikmi?

katren
22. máj 2013

@katarina49 no nasi chodia spat okolo osmej, pol deviatej.....takze okolo siedmej ideme dnu, najest, okupat a spat....
snazim sa i dat papat skor, aby nesli spat s plnym bruskom, aby ich netazilo

katren
22. máj 2013

@katarina49 ani nie, ale s krcami uplne 😉

katarina49
autor
22. máj 2013

@katren dakujem,aj nasa tak tiez chodi buvat,no vyskusam zajtra chlebik s niecim ,a nie su hladny v noci ?staci im to?

katren
22. máj 2013

@katarina49 nie su, ja mam zrutov riadnych, takze co je na stole nachystane, tak "padne za obet"....a niekedy aj duplu pytaju....

katarina49
autor
22. máj 2013

@katren dakujem za radu vyskusam ,lebo te spanok je strasny a neodychne si poriadne co ju to trapi

kattrin5
22. máj 2013

Skus jej davat probiotika to by mohlo pomoct

janinka444
23. máj 2013

@katarina49 Ja som mojim dvojičkám okolo 1 roka dosť často dávala varené zemiačky omastené s maslom (prípadne aj s kyslým mliečkom) - to bola ich oblúbená večera. 🙂

januliku
23. máj 2013

@katarina49 Nasa ma posledne tyzdne najradsej na veceru polievku (najlepsie zeleninovu na hocijaky sposob) a za nou este kusok rozteka (chlebika), s maslom, syrom, .... Predtym jedla iba kase a pudingy, ale uz sa ich asi objedla a nechce ich. Inak tak okolo roka som aj ja dost casto davala zemiakovu kasu zmixovanu s nejakou zeleninou, najcastejsie cervenou repou, kvoli zelezu 🙂

solvia
23. máj 2013

Ja dávam malému zeleninku, tiež hustejšiu polievočku, niekedy keď to nestačí, tak sa ešte doje buď chrumkami (ryžové, kukuričné, pohánkové) alebo chlebíkom s maslom a asi pol hodinku pred spaním ho ešte nakojím, ale to už má tak asi len pre pocit 🙂 Nám inak na prdíky celkom pomáha feniklovo-anízový čajík.

katarina49
autor
23. máj 2013

dakujem vam pekne za rady,dnes mala zemiaky s masielkom a zatal sp bez prebudenia tak uvidme dokedy 🙂

azbestica
24. máj 2013

@katren a mozu take rocne deticky uz sunku?? aku davate sunku?

adkablatka80
24. máj 2013

@azbestica my kupujeme sunku z Lidla znacka Dulano. Maju kuraciu aj morcaciu a obsahuje 96 percent masa. To je viac ako detske sunky. Z inych druhov mala dcerka ekzem.

katren
25. máj 2013

@azbestica tiez Lidl, tu Dulano, alebo od jedneho farmara, tej sa nevyrovna nic 😉
od neho beriem aj maslo a aj syr