icon

Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papanie?

maminazaneta
1. feb 2026

Ahojte mamičky! Mám na vás otázku. Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papkanie?😅 s kamarátkou sme sa dnes bavili na tuto tému a veľmi sme sa na tom nasmiali 😂 zistili sme že detičky majú veľmi divne kombinácie ktoré im aj chutia😂 ale keď mojej dcére navarím obed s ktorým sa piplem kľudne aj pol dňa tak ho nechce 🤣 no ved určite to poznáte 😌

Strana
z2
anonym_abe6d8
Včera o 06:37
@anonym_df1d2a

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.

@anonym_df1d2a a ešte aj rovnaký, úplne neprirodzený spôsob vyjadrovania… takýchto už tu bolo

anonym_462b55
Včera o 06:57

@maminazaneta moj 5r syn na dovolenke v egypte fical na hranolkach s ciernym korenim namacanych v jahodovom dzeme namiesto kecupu 🤷 ps chutilo mu to cele 2 tyzdne 🙈🙈

anonym_df1d2a
Včera o 06:59
@anonym_abe6d8

@anonym_df1d2a a ešte aj rovnaký, úplne neprirodzený spôsob vyjadrovania… takýchto už tu bolo

@anonym_abe6d8 veru tie zdrobneniny, aj tie rehotajuce sa smajlíky u obidvoch

flatwhite
Včera o 07:48

Mne raz mala zacala popri peceni jest polohrubu muku a ze mnam mnam alebo bezne vyjeda cesto na bublaninu, ide ma urvat lebo vzdy mam stres ze sa zesere z toho😀ale zas kto to z nas ako decka nevylizoval mame surove kolacove cesto😀

anonym_ac76f1
Včera o 08:13
@anonym_df1d2a

@anonym_abe6d8 veru tie zdrobneniny, aj tie rehotajuce sa smajlíky u obidvoch

@anonym_df1d2a Intanfilna a trhnuta.

petka1402
Včera o 08:24

Môj syn dáva také kombinácie, varené solené vajíčko a chlebík s nutelou, nalesnik zajeda čokoládovym jogurtom, alebo actimelom

anonym_6f024d
Včera o 11:00
@flatwhite

Mne raz mala zacala popri peceni jest polohrubu muku a ze mnam mnam alebo bezne vyjeda cesto na bublaninu, ide ma urvat lebo vzdy mam stres ze sa zesere z toho😀ale zas kto to z nas ako decka nevylizoval mame surove kolacove cesto😀

@flatwhite ja sa hlásim, nikdy som nevylizovala ako decko surové cesto. A fakt netuším koho to mohlo kedy napadnúť, jesť surové vajcia s cukrom a múkou, fuj

anonym_38b181
Včera o 14:08

Syn dodnes jedáva vianočku s karičkou a šunkou, kakaový závin s paštétou. Čo sa týka výdrže, tak dcéra jedla slepačí vývar ( rezance+ zelenina + mäso ) 5x denne po dobu 1,5 roka. A úplná lahôdka čo jedla bola bravčová masť polievkovou lyžicou. Nabrala kopcom a olizovala to ako lízatko 👍

michaela329
Včera o 14:12
@tetastana

moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂

@tetastana ja tak občas jem chlieb s maslom, šunkou, Nivou a kakauko 🤷 - jednoducho mi to chutí.
Môj synovec nezje kura s ryžou bez rožka s nutelou 😁

saxana000
Včera o 14:17

Moje dieta zje cokolvek s kecupom..kecup je univerzalna priloha a zachvilu si ho ozaj asi zacne davat aj na kolace.a moj muz jedava jaternicu s horcicou.. mne skoro oci vypadli ked som to zbadala

anonym_ae49b3
Včera o 15:12

@maminazaneta Vianočka s maslom, osoliť a zajedať s jablkom.

Strana
z2