Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papanie?
Ahojte mamičky! Mám na vás otázku. Čo najdivnejšie si od vás vaše dieťa vypýtalo na papkanie?😅 s kamarátkou sme sa dnes bavili na tuto tému a veľmi sme sa na tom nasmiali 😂 zistili sme že detičky majú veľmi divne kombinácie ktoré im aj chutia😂 ale keď mojej dcére navarím obed s ktorým sa piplem kľudne aj pol dňa tak ho nechce 🤣 no ved určite to poznáte 😌
@maminazaneta moj 5r syn na dovolenke v egypte fical na hranolkach s ciernym korenim namacanych v jahodovom dzeme namiesto kecupu 🤷 ps chutilo mu to cele 2 tyzdne 🙈🙈
@anonym_df1d2a a ešte aj rovnaký, úplne neprirodzený spôsob vyjadrovania… takýchto už tu bolo
@anonym_abe6d8 veru tie zdrobneniny, aj tie rehotajuce sa smajlíky u obidvoch
Mne raz mala zacala popri peceni jest polohrubu muku a ze mnam mnam alebo bezne vyjeda cesto na bublaninu, ide ma urvat lebo vzdy mam stres ze sa zesere z toho😀ale zas kto to z nas ako decka nevylizoval mame surove kolacove cesto😀
@anonym_abe6d8 veru tie zdrobneniny, aj tie rehotajuce sa smajlíky u obidvoch
@anonym_df1d2a Intanfilna a trhnuta.
Môj syn dáva také kombinácie, varené solené vajíčko a chlebík s nutelou, nalesnik zajeda čokoládovym jogurtom, alebo actimelom
Mne raz mala zacala popri peceni jest polohrubu muku a ze mnam mnam alebo bezne vyjeda cesto na bublaninu, ide ma urvat lebo vzdy mam stres ze sa zesere z toho😀ale zas kto to z nas ako decka nevylizoval mame surove kolacove cesto😀
@flatwhite ja sa hlásim, nikdy som nevylizovala ako decko surové cesto. A fakt netuším koho to mohlo kedy napadnúť, jesť surové vajcia s cukrom a múkou, fuj
Syn dodnes jedáva vianočku s karičkou a šunkou, kakaový závin s paštétou. Čo sa týka výdrže, tak dcéra jedla slepačí vývar ( rezance+ zelenina + mäso ) 5x denne po dobu 1,5 roka. A úplná lahôdka čo jedla bola bravčová masť polievkovou lyžicou. Nabrala kopcom a olizovala to ako lízatko 👍
moja dcérka si vypýtala rožtek s karičkou a šunkou a k tomu kakauko. Hovorím si že deobre, no potom si začala ten rožok do kakauka namáčať a taký rozmočený ho jesť. Už to takto papká asi rok a sú to jej obľúbené raňajočky, no problém na stane keď jej šunka do kakaa spadne. 😂
@tetastana ja tak občas jem chlieb s maslom, šunkou, Nivou a kakauko 🤷 - jednoducho mi to chutí.
Môj synovec nezje kura s ryžou bez rožka s nutelou 😁
Moje dieta zje cokolvek s kecupom..kecup je univerzalna priloha a zachvilu si ho ozaj asi zacne davat aj na kolace.a moj muz jedava jaternicu s horcicou.. mne skoro oci vypadli ked som to zbadala
@maminazaneta Vianočka s maslom, osoliť a zajedať s jablkom.

@anonym_abe6d8 tiež sa nad tým zamýšľam, že to musí byť jedna osoba a sama so sebou si píše. Obidva profily založené včera, jeden profil mamina a meno, druhý teta a meno, popis v profile podobný. Náhoda to nebude.
@anonym_df1d2a a ešte aj rovnaký, úplne neprirodzený spôsob vyjadrovania… takýchto už tu bolo