Čo raňajkujú vaše 19 mesačné deti?
Okrem pečiva, jogurtov a umelých výživ. Ďakujem
@inspiration2 ty vieš čo raňajkujem? 😉....nepreverujem si ľudí....len keď som sem napísala hneď si nahnevane reagovala a prekrútila hádam každú vetu a to človeka trochu zamrzí...tak som bola zvedavá, prečo, ešte nikdy sme sa tu nestretli.....tak som len tak klikla do fóra a nenašla som hádam ani jedno, kde by si sa s niekým neškriepila.....sme rôzni a trochu tolerancie by neuškodilo....tak prosím prepáč, ak som sa ťa dotkla, alebo mojim názorom urazila....veľa šťastia
@nyusika nie, len mám na vec iný pohľad, to je všetko....áno, mne ju chceli predpísať pri bolestivej menštruácii bez ďalších vyšetrení, hoci neskôr zistili, že to je endometrióza, susedinej 13 ročnej dcére pri užívaní iných liekov....oni ju ponúknu na všeličo 🙂 ....tu nejde o HAK
@malabiba
@inspiration2
drahé dámy, evidentne ste nepochopili tému. pokazili ste mi celú diskusiu nezmyselným pinkaním si ovocia, zeleniny, mäsa a neviem čoho na raňajky, či na obed. neviem sa v tomto celom teraz vyznať. vytvorte si prosím vás inú tému na konfrontáciu. ale takto to dopadne pri každej diskusii. lepšie je položiť otázku. ženský kolektív je fakt horší než malária
@helenanovakova sorry 😁 pochopila aj som napísala len je do neba volajúce ak niekto napíše na 1000 kombinácii ovocia že je to nuda 😁 pretože keď niekto reaguje na moj príspevok snažím sa odpovedať ako v tomto prípade 😁
Len som nevedela že ide o FBI 😉👍

@nyusika prečítaj si tie komentáre vyššie a nič viac k tomu netreba, okrem toho ja na tom niesom tak, že tu budem hľadať niekoho 5 ročné komentáre a riešiť to v inej téme. Vôbec na to nemám čas a stravovanie detí ma prirodzene zaujíma keďže som biológiu študovala a v niečom mám možno viac znalostí v niečom menej skúseností. Čo sa týka dojčenia malabiba aby si pekne zaspala-mala som akútnu sekciu, nebudem radšej písať priebeh po pôrode ale obrovské komplikácie a napriek tomu som sa naťahovala so 4 kilovým bábätkom a každú polhodinu si odsávala mlieko! Keďže sa mi to nepodarilo sústreďujem sa na to, aby som môjmu dieťatu dala v jedle to najlepšie pretože to je omnoho dôležitejšie ako materské mlieko pól roka! Ale to ty zlatko nemôžeš vediet kedze jedávaš dusenú zeleninu na raňajky! Dúfam že mi prídeš zaklopať na dvere keď už si ma tak preveruješ 😀 OMG toto je sila fakt 😀