icon

Čo zaručene nezapečie ročné dieťa?

22. dec 2022

Prosím vás, čo zaručene dieťa nezapečie? Aké potraviny podporujú redsiu stolicu?

hilda08
•
22. dec 2022

Ovsena kasa, cuketa, brokolica, karfiol, , polievky ale nie varená mrkva… proste to, co obsahuje vela vody, vlaknina…ja som do kazdej kase a polievky dávala jablkovu vlakninu

patka06
•
22. dec 2022

Ovocie, najmä slivky a hrušky

54tinka54
•
22. dec 2022

Môjmu synovi veľmi pomohlo na mäkšiu stolicu, keď som mu strúhala ovocie aj so šupkou.

jankamiskova
•
22. dec 2022

Ovsené vločky sypať do ovocia ci zeleniny aj do polievky...prip. Aj drvene lanove semiacka...

autor
•
22. dec 2022

Ďakujem vám krásne za odpovede, kľudne prosím píšte ďalšie mamičky 🙏
Ovsené vločky dávam a rodina do mňa hustí, že z toho dieťa zapeká.

lubina
•
22. dec 2022

Mne nasa doktorka odporucala, aby som malej davala hrozno, ze to pomaha. Tak som jej ho prekrajovala, kym bola celkom mala a neskor uz vedela pekne zjest aj cele bobule a ozaj to pomahalo....doteraz ma rada hrozno 🙂

snehulak77
•
23. dec 2022

Slivky určite ☺️ Aj slivkova šťava sa dá kúpiť

minipavlovka
•
23. dec 2022

Nám veru nepomáhali kompôty, šťavy, slivky… mal takú tvrdú stolicu že mal občas aj krv- plakala som s ním 🙄 ( bolo to keď sa učil na nočník 1,5 ročný a učil sa to ovládať). Čo nám jediné pomohlo boli čerstvo namleté (nasekané) ľanové semienka 1,5 čajovej lyžičky som ráno zmiešala s trochou čaju alebo džúsu a pomocou striekačky od nurofenu som to do ňho naládovala. Po 2 dňoch si zvykol a v pohode to spapal. Potom aj večer do kaše som mu primiešala jednu čajovú lyžičku semienok. Krásne začal kakať, trvá to cca 2 dni kým to zaberie. Mne tiež len ľanové pomáhali v tehotenstve na zápchy. Ja vravím že keď nepomôžu semienka tak už ozaj nič. Len treba dbať aby viac pil ked to spapá. Daj vedieť či pomohlo, držím palce.

tamvtme
•
23. dec 2022

U nas fungovala cuketa, jablka, hrusky, paradajky/pradajkova omacka, vlocky,hrozno