Denný jedálniček pre jedenásťmesačné dieťa. Inšpirácie a tipy
Ahojte.
Ako vyzera jedlo pre 11 mesacneho pocas celeho dna?dajte inspiracie.syncek je stale kojeny MM.
Dakujem za tipy 😊😇
@zuzka3110 toto sa rada spytam aj ja, mate niekto 11 mes dieta, ktore nema este ziadne zuby? My mame, vraj ok (4 lekari a 2 zubari toto tvrdia) a mam problem s tym, ze ona tu konzistenciu neda, lebo to nema cim zut. Vie kusat, ale proste chybaju tie zuby
@kiki68 moja mladšia nemala zuby do 15 mesiacov, bola kojená, ale vedela jesť všetko popučené
@kiki68 moja mladšia nemala zuby do 15 mesiacov, bola kojená, ale vedela jesť všetko popučené
@janulienka78 cize takto, nasa tiez, vie jest chleba a nejak to morzovat, davam jej ale taky opeceny a tvrdsi, tiez veci popucene na kasu. Asi lepsie nevymyslim
Ktorekolvek jedlo dna mozes nahradit mliekom (podla toho kedy ho chce piť)
Napr. Ranajky: praženica alebo bananove lievance
Desiata:ovocie s bielym jogurtom
Obed: maso, zelenina, priloha (ryza,zemiaky,cestovina,kuskus,…)
Olovrant: avokadova natierka s domacim kvaskovym chlebom
Vecera: kaša z ovsenych vlociek s trochou kešu masla
@zuzka3110 toto sa rada spytam aj ja, mate niekto 11 mes dieta, ktore nema este ziadne zuby? My mame, vraj ok (4 lekari a 2 zubari toto tvrdia) a mam problem s tym, ze ona tu konzistenciu neda, lebo to nema cim zut. Vie kusat, ale proste chybaju tie zuby
@kiki68 my mame 4 zubky,takze tiez nie nejak vela.nechce sa im