icon

Je neslušné v reštaurácii poprosiť zohriať príkrm?

Dnes o 09:40

Ked sa ideme najest do restiky, tak malej rocnej berem prikrm v skle a vzdy poprosim casnika dat na minutu do mikrovlnky
Teraz na FB v jednej skupine uplny linc inej mamicky, ze je to nehygienicke, nesmia sa to atd atd. To fakt sa nesmie??

Strana
z4
anonym_b3ad2b
Dnes o 13:41
@krasneleto

@anonym_b3ad2b su aj deti, ktore su uz na restauraciu pripravene... moja kludne sedela v stolicke, papala pyre a uzila si cas s nami... zase nie su vsetky deti rovnake... rovnako ako rodicia nie... chodime do baby friendly hotelov a obcas je to na neurol, co tam tie deti dokazu ....

@krasneleto netvrdím, že všetky deti sú také. Väčšinou je to chyba rodičov. Deti sú súčasťou života a sveta, netreba ich izolovať, len treba mať hranice a neloziť cašníkom po rajóne

krasneleto
Dnes o 13:46
@anonym_b3ad2b

@krasneleto netvrdím, že všetky deti sú také. Väčšinou je to chyba rodičov. Deti sú súčasťou života a sveta, netreba ich izolovať, len treba mať hranice a neloziť cašníkom po rajóne

@anonym_b3ad2b netreba veru, ale ani ich trepat niekam, ked sa nevedia do koze vpratat... to je cele... mne nevadi nikto, pokial to nenarusa moj pocit zo situacie... pravidelne chodili mamicky s ulietanymi detmi na terasu, a ked som ich poprosila, ze pod tackou ich nevidim a naozaj by som ich nerada obarila vrelou vodou , este na mna kukali, ze som neprijemna... no tak tak to chodi... ked viem, ze dieta nevydrzi v kine, netrepem ho tam, len preto, ze si myslim, ze to bude super program, ked viem , ze tam na nervy bude cele kino atd atd...

flatwhite
Dnes o 13:54

Ano pokuty za to su. Extremne aj neextremne, zalezi od toho na aku pani hygienicku narazis. Tak isto ako by sme nemali robit kavy so sebou do vlastnych poharov, nemalo by sa zohrievat jedlo a je uplne jedno, ze je to prikrm pre dieta. Proste ludia co nerobili v gastre, vy si to vsetko tak jednoducho predstavujete, ja zasnem niekedy😄. Ked tak si vypytaj horucu vodu do misky a zohrej mu to tak. A na margo vyvarov, uz fakt maloktore restiky robia take tie nechutne masoxove bujonove vyvary, aspon co ja poznam tak ich ozaj robia kvalitne, cize to by som sa naozaj uz nebala dat rocnemu dietatu.

anonym_0abd54
Dnes o 14:10
@anonym_c654ba

Či slušne, alebo neslušné, vhodné, či nevhodné neviem, skor sa zamýšľam nad tým, prečo musim ísť, resp. chodiť s ročným dieťaťom do reštaurácie.

@anonym_c654ba Dieťa žije s rodinou kľudne môžu ísť na dovolenku, výlet, mať rodinnú oslavu, stretnutie.
Vôbec ho nemusia tlačiť vývarom, všade majú zemiaky, ryžu, mäso na prírodno, zeleninovú oblohu, kompot. Keď sa chce, jedlo pre ročné dieťa sa vyskladať dá aj v reštaurácii.

autor
Dnes o 14:23
@majova55

@anonym_autor ..ďakujem za odpoveď,

@majova55 na sprostu otazku, sprosta odpoved

euka210
Dnes o 15:11

@anonym_autor nebola to prave restika, nieco mensie, ale zohriali. Ked nemaju plno a je ochota, tak preco nie.
Hygiena sleduje a riesi ine veci. A ak by mali kontrolu, tak ti to nezoberu. A kontrola za tych 5min nepride kym to zohreju.
Takemu 9-10mes som normalne v restike davala vyzivu, urcite by som mu nedala presoleny vyvar 🤦‍♀️ Ked uz vedelo normalne jest, tak dostalo z nasho.

anonym_f23692
Dnes o 16:04
@euka210

@anonym_autor nebola to prave restika, nieco mensie, ale zohriali. Ked nemaju plno a je ochota, tak preco nie.
Hygiena sleduje a riesi ine veci. A ak by mali kontrolu, tak ti to nezoberu. A kontrola za tych 5min nepride kym to zohreju.
Takemu 9-10mes som normalne v restike davala vyzivu, urcite by som mu nedala presoleny vyvar 🤦‍♀️ Ked uz vedelo normalne jest, tak dostalo z nasho.

@euka210 kontrola nechodi aj utajene? lebo daniari chodia.

Strana
z4