icon

Je neslušné v reštaurácii poprosiť zohriať príkrm?

8. júl 2026

Ked sa ideme najest do restiky, tak malej rocnej berem prikrm v skle a vzdy poprosim casnika dat na minutu do mikrovlnky
Teraz na FB v jednej skupine uplny linc inej mamicky, ze je to nehygienicke, nesmia sa to atd atd. To fakt sa nesmie??

Strana
z7
autor
11. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor a ako to mám vysvetliť svojmu decku,že neexistuje

@minenkaa s deckom ste nechodili nikam? Iba doma a na ihrisko? Ziaden celodenny vylet? Ak ano, jedli ste na lavicke vonku, na obrubniku, alebo v aute zabalene jedlo? Ziadna dovolenka, hotel, atrakcie?

anonym_fe1cf7
11. júl 2026

@anonym_autor s takým malým dieťaťom som moc po reštauráciách nechodila, varila som mu zdravé jedla doma. Tie kupované prikrmy sú odpad.

minenkaa
11. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa s deckom ste nechodili nikam? Iba doma a na ihrisko? Ziaden celodenny vylet? Ak ano, jedli ste na lavicke vonku, na obrubniku, alebo v aute zabalene jedlo? Ziadna dovolenka, hotel, atrakcie?

@anonym_autor nie nechodili sme do reštaurácii a ani na ihriska ,chodili sme do prírody ,robili sme si pikniky ,pokiaľ bolo malé nechodili sme na dovolenky ,
Moje decko nemá ani teraz, malé decka rado v reštauráciách,lietadlách,vlakoch a ak ideme spolu na dovolenku vyhľadávame miesta bez deti

autor
11. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor nie nechodili sme do reštaurácii a ani na ihriska ,chodili sme do prírody ,robili sme si pikniky ,pokiaľ bolo malé nechodili sme na dovolenky ,
Moje decko nemá ani teraz, malé decka rado v reštauráciách,lietadlách,vlakoch a ak ideme spolu na dovolenku vyhľadávame miesta bez deti

@minenkaa no vidis, staci vyhladavat adult friendly hotely a restaursie a nebude potrebny prikaz zakaz vstupu detom ako si zelas 👍

minenkaa
11. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa no vidis, staci vyhladavat adult friendly hotely a restaursie a nebude potrebny prikaz zakaz vstupu detom ako si zelas 👍

@anonym_autor bol by veľmi potrebný zákaz,aspoň by bol kľud od takýchto matiek ako si ty

autor
11. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor bol by veľmi potrebný zákaz,aspoň by bol kľud od takýchto matiek ako si ty

@minenkaa ako som ja?

minenkaa
11. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa ako som ja?

@anonym_autor ano

anonym_8d4275
11. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_731d8f ja praveze citam s porozumenim. Ako sterilne zavrety prikrm v skle kontaminuje mikrovlnku?

@anonym_autor mimochodom, do mikrovlnky ma ísť všetko otvorené, nie zavreté.

autor
11. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor ano

@minenkaa to je aka?

minenkaa
11. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa to je aka?

@anonym_autor ako ty

Strana
z7