Je takéto stravovanie 7,5-mesačného dieťaťa vhodné?
Chcela by som sa poradit ohladne stravovania 7,5 mes.dietata. Od narodenia je na um, s prikrmami sme zacali o 5 mesiaca a je to od zaciatku velky jedak. Ci sa jedna o prikrmy alebo predtym um. Vazi cez 10 kil, jest mu chuti, pohybu ma dost, stvornozkuje. Posledne dni to u nas funguje takto:
rano okolo 6.30 - 240 ml um, 9.30 - ovocna desiata, 13:00 obed okolo 190 - 200 ml, 16.00 rozne kase s ovocim (uvarene vo vode - ryzova, pohankova, ovsenna), 19.00 250 ml um. A nepravidelne sa obcas budi na mlieko v noci ma jedno krmenie, ale nie vzdy. Pomedzi to pocas dna ponukam vodou - to vypije cca 120 - 140ml. Riesim, ci to takto je Ok. Babo je spokojne, len rozmyslam nema jest castejsie mensie davky, pripadne viac umu za den? Vdaka.
Moja ma 8apol mesiaca 8 kil.rano 8.00 mlieko 150ml potom desiata vacsinou co jem ja z toho pride okostovat vyziva ovocie do toho kusacieho dudla o 11 mlieko 120ml a ide spat po zobudeni cca 13.00 prikrm zelenina maso vajicko strukovina cestovina ryza obmienam.pred spankom o 15.00 mlieko 120 ml po zobudeni okolo 17.00 jogurt s keksom vyziva alebo chlebik s lucinou vianocka s maslom kasa instantna zase obmienam.o 19.00 mlieko 120ml spinkat chodi okolo 20.30 to este scucne 90ml.v noci sa budi raz vypije 120ml.pocas dna voda kolko a kedy chce. A nejake chrumky ked ju potrebujem zabavit a ked nieco my jeme priplazi sa a dostane okostovat.Myslim ze to mate nastavene dobre ak mu to staci a je spokojny..
Myslím, že áno na to, že má 7,5 m.
Ja som dávala aj biely jogurt na obmenu do toho ovocie podusene a už nepamätám, ale ráno som po noci kojila a potom kúsok chleba, rožok s Lucinou niečím...
Myslím, že ma pekný jedálniček. Jogurt by som ešte nedávala, až tak v 7/8m.
A kľudne do stravy zarad strukoviny - červenu šošovicu.

A kde ma obed? Zeleninu - mäso..