Je volské oko vhodné pre deti?
Je vhodné volské oko pre deti ku konzumácií? Prešlo dostatočnou tepelnou úpravou aby to bolo bezpečné?
Opečené obojstranne alebo len z jednej strany?
Ale naozaj som nad týmto nikdy nepremýšľala... Možno aj preto, že naša princezná má rada iba bielko a tekuté žĺtko zjem aj z jej volského oka vždy ja alebo manžel...
Ja jedávam, ale deťom nedávam. Nemyslím, že tá tepelná úprava je dostatočná. Hoci my sme vyrastali na surovom žĺtku s cukrom a sme tu...
Mám 2,5 ročného syna a volské oko má hocikedy na raňajky ale teda opečené z oboch strán,tekuté žĺtko by som mu nedala
@thereisabear aano, vyslahany zltok s cukrom, dobrota mojho detstva, ja to stale robim, aj mojim detom.
no dcera mavala prazenicu najskor, neviem kedy sme presli na "vajicko ako slniecko", niekedy okolo 3r+ urcite, bezne to jedava aj do dnes aj s tekutym zltkom. Nepeciem z oboch stran, stratil by sa efekt a musi to vyzerat uzasne :DD Ale teda zacinalo sa prazenicou s maslom, a vajickami na tvrdo :D a myslim riadne na tvrdo.. potom na "tekuto".

ako staré deti? koľko sa robilo? ja nemám rada keď sa žĺtko rozteká, iní práve to zbožňujú... nie je oko ako oko 😀