icon

Kde nájdem tabuľku vhodnej zeleniny od štyroch mesiacov?

diana9201
8. aug 2026

Ahojte, máte prosím tabuľku kde je vhodná zelenina od 4m? Ďakujem. Máme už za sebou masko, zemiak, mrkva, cuketka. Rada by som však mala tabuľku ale všetky ktoré nájdem sú od 6.m :( ďakujem 🫶

anonym_b3bae7
8. aug 2026

A to kde hľadáš?hneď prvá tabuľka čo som na googli našla je od 4m

diana9201
autor
8. aug 2026
@anonym_b3bae7

A to kde hľadáš?hneď prvá tabuľka čo som na googli našla je od 4m

@anonym_b3bae7 super, vieš poslať aj link ?

beata_k
8. aug 2026

@diana9201 Nezartuj, ze 4 m dieta ma uz zavedene maso. Prvy prikrm sa zavadza az po 6 mesiaci. A to deti dojcene aj na UM. Preco myslis, ze vsade nachadzas po 6m?

marianarem
8. aug 2026

@diana9201 My sme v tomto veku davali este spenat, hokkaido, batat, trosku neskor aj cviklu a trochu hrasku. Moj tiez zacal skoro, mal reflux a uz som chcela prejst na tuhsiu stravu, samozrejme vsetko po konzultacii s lekarkou.

anonym_b3bae7
9. aug 2026
@diana9201

@anonym_b3bae7 super, vieš poslať aj link ?

@diana9201 kriste ženská!!otvor si Google,zadaj "prvé prikrmy tabuľka"a máš to tam!!

anonym_5305c0
14. aug 2026

Moj mal reflux a zacali sme od 5 mesiaca, isla som tak ako keby mal 6m (tabulky) ale ten mesiac viac opatrne, ze som davala dlhsie zeleninu a az nejak 2-3tyzdne som zacala s masom.. ale ja mam knihu pekne papkaj, to bol taky pomocnik pre mna co zavadzat - ja som ale neisla hrr a dodnes niektore druhy zeleniny, ovocia nemal ked to doma nejeme😂 ak by si mala zaujem, viem ti odfotit 6 mesiac z tejto knihy a poslat ti to do spravy.