Kedy ste prestali deťom mixovať jedlo?
nemixovala som nikdy, len roztlačila vidličkou "na hladko" a postupne nechávala stále väčšie kúsky
Ja som ani nikdy mixovať nezačala. Boli veľmi skoro zubatí a aj pomerne pažraví, tak hneď v 6. mesiacoch začali jesť prikrmy popučené vidličkou (zemiaky, banán...) alebo pokrájané na drobné kúsky (mäso).
Tiez som nikdy nemixovala, uvarila a rozmagala vidlickou. Ako tu ale niekto napisal, aj nasa mala mala zuby velmi rychlo vonku a vzdy vedela a vie vyplut, ked sa jej nieco nepozdava.
starsiemu synovi cca v dva a pol roku, dovtedy ho aj z najmensieho kusocka napinalo.... dcera ma rok a je tak pazrava, ze by zjedla aj vsetko, co mame v chladnicke, keby sme jej to naservirovali, ta zje aj take kusy, ze ja by som s nimi mala problem - takze tej mixnem len take naozaj tvrdsie veci, cviklu, maso,... inak vsetko len pucim
Je to teda asi rozdielne, skúsim pomaly nechávať kúsky ci to bude papat. Ďakujem vám všetkým
u nas aktualna tema (11m).. moja si zuje rozky, maso, cestoviny, ryzu, odhryzne si z bananu.. ale ako zaciti napr. v jogurte kustik ovocia, konci.. a take, ze by si hryzla kusok jablka, na to mozem rovno zabudnut 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
mix. sme len poslednej - ľutovala som to potom ešte dlhé predlhé mesiace...
Dlho....cez 2 roky a nelutujem, raz to prislo, vyzivu mal super, zacal hryzt ovocie, pecivo casom aj zvysok