icon

Má aj vaše dieťa obdobie, že nechce papať?

da_n_ka
14. okt 2012

Prosim Vás má aj Vaše dieťatko niekedy také obdobie že nechce papat??

niki0121
14. okt 2012

@da_n_ka Ahoj! Myslím si , že takéto obdobia majú všetke detičky. pokiaľ prijíma dostatok tekutín a je aktívne nie ospalé alebo choré a netrvá tento stav dlho je to v pohode. Núkaj mu jedlo ale nerob s toho paniku. Držím palce aby ste sa dostali do normálu v čo najkratšom čase.

evka4
14. okt 2012

@da_n_ka ano, stava sa to dost casto 🙂 nic jej nie je, jednoducho jej len nechuti. casom sa naucis neriesit to. hlavne je, aby malo dietatko dostatok tekutin. uvidis, ked bude par dni jest pomenej, tak o par dni vsetko dozenie 🙂 ja som sa s nechutenstvom nasej dcery natrapila viac nez dost a teraz s odstupom casu vidim, ze uplne zbytocne. nam dospelym tiez nie vzdy chuti rovnako 🙂
samozrejme, ak by malo dieta nejake zdravotne problemy, pripadne by nechutenstvo pretrvavalo dlhodobo, to je uplne iny pripad, ktory treba riesit.

da_n_ka
autor
14. okt 2012

@evka4 a dlhodobo znamena kolko?? ☹

andrejka1983
14. okt 2012

@da_n_ka jasne 🙂 ved neni dobre sa vkuse prežierať....moja dcerka napr rada papá...niekedy až moc 😀 a preto som aj rada ak si niekedy jej žalúdok aj oddýchne, a tiež napr.aj po chorobe ked je unavena tak papala menej, bola iba na piškótkach a čajíku, alebo na rožkoch a jabĺčku či banániku 🙂 tak sa neboj....len si to odsleduj nech to nie je viac ako tri dni

lucia1234
14. okt 2012

Ahoj tak aj my máme tento problém, sú obdobia , keď mi vypije len 1,5 litra mlieka a nezje za celý deň vôbec nič. Práve v piatok som bola u lekárky a spomenula som jej, že nejedáva len pije mlieko, tak mi nato povedala ,, veď mlieko je zdravé" 🙂

mecenga
14. okt 2012

to je normálne, že nechcú papať. Môj malý bude mať 3roky tiež je niekedy len na mlieku a niekedy papá toľko ako dospelý. Kamarátkina malá tá je zase len na pudikoch a mlieku nezie tiež skoro vôbec nič.

evka4
14. okt 2012

@da_n_ka neviem, co vseobecne znamena dlho v tomto pripade, ale ja by som sla za lekarom v pripade, ak by odmietala jest viac ako 4-5 dni. tiez by som sla, ak by napr. 2-3 tyzdne jedla ovela menej ako zvycajne. Sice by jedla, ale nebolo by to z mojho pohladu dostacujuce. Niektore deticky maju nedostatok zeleza, ktory sposobuje nechutenstvo, takze ak u Vas to nechutenstvo trva uz dlhsie, radsej chod za lekarkou, nech mu vysetri serove zelezo v krvi. Drzim palce, nech sa Vas problem rychlo vyriesi.

moon1979
14. okt 2012

@da_n_ka ano 🙂

lilysk
14. okt 2012

@da_n_ka Ahoj
Moja 13 mesacna dcera doteraz jedla celkom v pohode teraz strajkuje skoro nic nechce jest ☹ A moja 4 rocna dcera uz 3 roky skoro nic nechce jest ☹
Miestami som uplne zufala ,ale su zdrave a nie su chude tak to obcasne zobnutie asi staci ...ale varim o dusu a potom 2 krat zobnu a koniec ☹

lucuska22
Odpoveď bola odstránená
da_n_ka
autor
15. okt 2012

Tak babenky, je to asi tym ze ma moj drobec zapalene hrdlo... :(

mecenga
16. okt 2012

@lucuska22 jasné že to s tým súvisí. Veď keď boli zuby ani dospelým nechutí.

lucuska22
16. okt 2012

@mecenga ozaj? Lebo starsej isli zuby a ani sme nevedeli o tom tak neviem preco mala nepapa ale ked hovoris ze to moze byt zo zubov tak ani stresovat nebudem uz 😀