Mám dávať 9 mesačnému celozrnnú múku?
Rozmyslam, ci uz mam davat 9mesacnemu napr biely rozok alebo nie? je to nutnost, ked to vsetci davaju?
Teraz ta zaujima celozrna muka ci biela? Pecivo mu nemusis davat ak nechces. Nikde nie je napisane ze musis.
My sme kupovavali biele rohliky ci grahamove. po tom roku uz aj celozrny chlebik.
Co som sa ja docitala tak by sa s celozrnymi mukami malo pockat a zacat bielou mukou.
@keira ked uz papa ovsene a pohankove kasicky tak co riesis. moj laicky nazor je ten ze ta biela muka tym ze je bez supiek je asi lahsie stravitelna pre ich zaludky.
A teda ty mu nechces davat to pecivo ci chces. ci ty chces celozrne a muz biele? to sa hold musite dohodnut vy dvaja. otecko nie je okolie ale priama rodina tak aspon vy dvaja by ste sa mali dohodnut na tom co bude jest ci nebude a na zbytok sveta sa mozes vies co.
Rozok ano, celozrnne vyrobky do 3r. nie. Skor ako po 2r. by som ani neuvazovala, aj to jemne namlete a v malych mnozstvach. Pre to male dieta to nema ziaden efekt, lebo jeho telo to spracovat nevie, akurat co sa mu zatazi traviaci trakt a moze mat bolesti brucha a problem so stolicou.

@keira nutnosť nie, možnosť áno... nikto ťa do toho nenúti a nepotrebuješ ani (ne)súhlas cudzích žien z netu, alebo sa mýlim? sprav ako uznáš za vhodné, neviem, v čom máš problém...