icon

Mám dávať 9 mesačnému celozrnnú múku?

keira
28. feb 2013

Rozmyslam, ci uz mam davat 9mesacnemu napr biely rozok alebo nie? je to nutnost, ked to vsetci davaju?

sissy27
28. feb 2013

@keira nutnosť nie, možnosť áno... nikto ťa do toho nenúti a nepotrebuješ ani (ne)súhlas cudzích žien z netu, alebo sa mýlim? sprav ako uznáš za vhodné, neviem, v čom máš problém...

xenicka13
28. feb 2013

teraz radia davat lepok uz v 6. mesiaci, mozes dat grahamovy

keira
autor
28. feb 2013

@sissy27 s okolim 😀

keira
autor
28. feb 2013

@xenicka13 nejde mi o ten lepok, lebo ten u v kasickach ma

katy1979
28. feb 2013

Teraz ta zaujima celozrna muka ci biela? Pecivo mu nemusis davat ak nechces. Nikde nie je napisane ze musis.
My sme kupovavali biele rohliky ci grahamove. po tom roku uz aj celozrny chlebik.
Co som sa ja docitala tak by sa s celozrnymi mukami malo pockat a zacat bielou mukou.

sissy27
28. feb 2013

@keira a aký? okolie ti financuje živobytie alebo z čoho pramení tvoja potreba spovedať sa okoliu alebo sa podľa nich zariadiť? 😕 toto som jakživ neriešila, neriešim a predpokladám, že ani nebudem...

keira
autor
28. feb 2013

@sissy27 tak minimalne otecko 😉

keira
autor
28. feb 2013

@katy1979 no vsak toto, ale nerozumiem tomu, vsak ked uz papa take ovsene, pohankove a pod kasicky .. preco sa ma akoze zacat s bielou mukou?

katy1979
28. feb 2013

@keira ked uz papa ovsene a pohankove kasicky tak co riesis. moj laicky nazor je ten ze ta biela muka tym ze je bez supiek je asi lahsie stravitelna pre ich zaludky.
A teda ty mu nechces davat to pecivo ci chces. ci ty chces celozrne a muz biele? to sa hold musite dohodnut vy dvaja. otecko nie je okolie ale priama rodina tak aspon vy dvaja by ste sa mali dohodnut na tom co bude jest ci nebude a na zbytok sveta sa mozes vies co.

sissy27
28. feb 2013

@keira a akože otecko rieši zásadnú otázku dať či nedať malému rožok, áno? 😀 zamestnaj ho niečím užitočnejším a ty sa zariaď podľa seba 😉 a keď mu otecko sem tam podstrčí aj biely rožok, tak kým nie je alergik, tak mu to neublíži...

iwesska
28. feb 2013

Rozok ano, celozrnne vyrobky do 3r. nie. Skor ako po 2r. by som ani neuvazovala, aj to jemne namlete a v malych mnozstvach. Pre to male dieta to nema ziaden efekt, lebo jeho telo to spracovat nevie, akurat co sa mu zatazi traviaci trakt a moze mat bolesti brucha a problem so stolicou.