Máte ročné deti, ktoré odmietajú kúsky jedla?
Ahojte je tu niekto taký alebo ? Nás malý spapa len rozmixovane 😢 už som na nervy . Papať chrumku vie aj lievance v celku neviem či to je tým žeby nevedel ale odmieta mi všetko s kúskami a keď sú kúsky musia byt úplne malinké
kedy si zaradovala kusky? ono je dobre zacat cim skor ja som dala hned po tyzdni prve pucene aj to na vacsie kuslky ale tak niektore deti toleruju ine nie. skus dat kusky niecoho ako zemiak, batat alebo nieco podobne k jedlu. Das pyre ako je zvyknuty plus nieco co si vie drzat v rucke a skusat ochutnavat popri jedle. Aspon moje deti radcej jedia ked mozu sami, akosi viac chcu skusat a ochutnavat
Áno , moje dieťa. Mixovali sme veľmi dlho. Potom sme dostali diagn.
Áno , moje dieťa. Mixovali sme veľmi dlho. Potom sme dostali diagn.
@anonym_3b111 akú?
Som prvorodička čiže Ano moja chyba ze som nezačala hned pučiť. Ma 11 mesiacov. Pri druhom budem múdrejšia 🙂 ale snad sa to naučí alebo skôr zvykne . Idú aj zúbky tak kvôli tomu možno? Som rada že papa lebo kúsky nechcel a nejedol iba mliecko chcel (kojím)

@anonymes ahoj, kolko ma mesiacov? Nase malo obdobie,kedy uz jedlo aj pokrajanu mandarinku na polmesiaciky,kusky bananu a hrozna,varenu mrkvu v ruke, chlieb v ruke atd a potom prisli 4 mesiace,kedy nechcelo jest nic, frcali sme na mlieku a chrumkach. Konecne zacalo jest, je uz 3 tyzdne, ma 19m