Moja 22mesačná váži len 10,4 kg. Je to v poriadku?
Môj ma 24m a váži 14kg narodil sa s váhou 4460
Starší ma 4r a 20kg výšku ma 115cm pôrodná váha 4100
Ja mám dcérku a má 29 mesiacov a má 11 kg a vôbec nie je chuda proste je taká 🙂 aj syn bol taký keď bol v jej veku a teraz to dobehol má 7 rokov a 33 kg 🙂
Dcera 2,5 roka a 10,5 kg. Cca 88cm. Vsetko oblecko na pase velke, aj leginy musim presivat.
@kubobubo Nasa dcerka ma 14 m a 7,5 kg,70 cm.Väcsinou jej tipuju ze ma.tak 9 m,ale doktorka.neriesi!Boli sme.na endokrinologii,tak tam.doktorka.vravela ze to moze byt aj stitna zlaza.Papa normalne,neobsedi,smejko.
Synce ma 4,5 r,16 kg a 100 cm
@danielka2017 my sme si s dcerou dali aj endokrinologiu, ale nie kvoli vahe. Nic jej nenasli a rastovy hormon mala v poriadku. Na kontrole po roku povedali, ze by mala pribrat. 😂 Ako by som to nevedela aj bez nich. Najvtipnejsie boli ked mal syn 2.5 roka, vyzeral na 1.5 roka a plynule hovoril vo vetach. Vyzeral na maleho geniusa, ale on bol len krpaty.
Haha moja 24 a 12 kg...a to sme obaja 180 a viav cm... zavisi od typu postaby..vyska stavba
Tak som si precitala Vase prispevky, lebo ma tato tema zaujala. Trapila som sa ze moja 3r Lenka ma 95cm a 12kg . Ale ako citam nie je sama. Naopak moja neter ma 12 mesiacov a 9.8kg.
Moja 22 mesacna 9,5kg. 4,5rocna ma konecne 15,0kg 😂 obe narodene s vahou vyssou ako 4 kg
Moj syn ako 3ricny vazil 9 kg, a to uz bol problem.. chudokrvnost od 8 mesiaca ale tusila som ze neni ok od 4 mesiacov ked som uz ozaj videla ze malo cucka prso- prikrm.. tolko liekov co mal no hruza.. twraz ma 7,5 a tych 22kg, chudy ako tyckado fazule, a dcera 9rokov 25 kg🤣
V 22 mesiacikoch je 9 kg ok 🙂vsak cochvilku mas kontrolu porad sa aj s dr
Moja má 25 mesiacov a 11,1kg. Pokiaľ ide o jedenie, bežne dojedá po 6ročnom bratovi, ktorý má 20,1kg. Doktorka mi vravela, nech sa pozriem, ako vyzerá moj muž a ja skor ako začnem stresovať kvoli váhe detí.
Dcérka mala v 2 rokoch 11,5 kg a 88 cm. Teraz má takmer 9, je stále štíhla, ale nie vychudnutá a v triede patrí medzi tie vyššie dievčatá. Stále sa hýbe 🙂 a je zdravá 🙂. Ja myslím, že vaše dieťatko je v pohode. Ale pre pokoj duše dajte spraviť tie testy, aby ste sa zbytočne netrápili.
moja je uz velkacka, ale mala v 24 mes 10,2 kg. Teraz ma 25kg a 140 cm, co uz.. je zdrava. Ja som pribrala ako tak az po 35-ke.
@latarina ahoj.. netreba riešiť váhu, ale to, či prospieva.. t.j. či nebýva chorá, unavená, či rastie, či jej chutí papať... ak nemá žiaden problém, váhu by som neriešila.. moja malá bola od malička ako slíž, a to papala naozaj veľmi málo, ale nikdy chorá nebola, takže som usúdila, že jej to tak stačí.. teraz keby si ju videla, tak ani neveríš, že je to to isté dieťa 🙂
@ingrid2304 My sme na tom presne tak isto, ako 6 rocna mala nasa slecna 16 kg...chudunka, ale sikovna, ohybna, zvlada salta, premety...pred par dnami som ju postavila na vahu a neverila vlastnym ociam: 20 kil!!! :D konecne zacina nosit veci na svoj vek, ako 4 rocna nosila velkost pre 2 rocne deticky...a pani doktorka ju vobec neporovnava a naopak vravi, ze mame byt radi, ze je stihla a aj vzdy bude, a nemusime riesit v desiatich rokoch obezitu u dietata ako ine mamicky...

@latarina pre pokoj v dusi by som nechala urobit krvy obraz a hodnoty rastoveho hormonu...u nas to bolo trochu naopak ...hoci sa narodila mensia velmibrychlo rastla aj priberala co sa tabuliek tyka vyskovo bola vzdy trochu nad hranicou al ba hornej hranici a kazdy kto ju vidi neveri ze ma len 5 rokov...tvohe dieta k vzhladom vyske nema vahu az taku nizku. Moja mala v roku takmer 90cm a 13kg.