Môžem dať 8 mesačnému dieťaťu chlebík alebo rožtek?
7 mesiacov a 2 týždne
6evraj je dobré zavádzať lepok skorej,aby sa predišlo intolerancii, no ale každý hovorí inak. Ja dávam kúsky chleba od 6 mesiacov, aj piškotku sem tam s jablčkom
Ja som prvykrat dala malej ochutnat asi na 4,5 mesiaca. Ozuzlavala korku z chleba a bola nadsena a nevedela prestat..samozrejme sme davali pozor aby si neodzuzla nejaky vacsi kus. Takze urcite daj..deti maju radi cerstvy roztek.
Bez problémov - už ste velkači 😉 . My sme žužlali už cca 4,5 mes. Našťastie je zatiaľ všetko ok. 🙂
jasné, ja dávam malému od šiesteho mesiaca chlebík alebo rožtek. V ôsmom mesiaci som
mu k tomu pridala masielko a to mu veľmi chutí. A kôrka mu robí veľmi dobre na ďasienka,
keďže sa mu tlačia zúbky.
Mne doktorka odporučila dávať jednu okrúhlu piskotu denne od štyroch mesiacov ale ja s tým nie som stotožená cukor a vajíčka no neviem...
Nasi od 4mesiacov papaju chlebik a piskotky tiez. Maju 10mesiacov a uz jedia vsetko to co aj my cize obedujeme rovnaku stravu samozrejme oni bez korenin a menej soli...inak jedia vsetko okrem hub, hranoliek ap.

ja som dávala žužlať od 6 mesiacov