Môžem dať 9 mesačnému vodu prefiltrovanú v Brita kanvici?
Ake mate skusenosi s touto kanvicou?Dakujem
JA som ju púuzivala pri malej,ale musim povedat,ze ma sklamala,myslim,ze filter je dobri podfuk,nakolko som skusala filtrovat iba malej-vydrzal mesiac,celej rodine,kedy sa samozrejme prefiltruje viac vody,a tiez vydrzal mesiac,tak potom neviem....
ja brita kanvicu pouzivam uz velmi dlho do rychlovarnej kanvice na caj alebo kavu, do zehlicky, do sterilizatora, parneho hrnca a pod....skusala som davat do zehlicky vodu z vodovodu a po mesiaci mi zehlicka odisla 😝
detom som ale vodu z brity nikdy nedavala, moze tam dojst k mnozeniu bakterii a toho som sa trochu obavala, to radsej prevarenu dojcensku alebo z vodovodu
exupery - vsak filter sa ma menit kazdy mesiac, prip. castejsie podla mnozstva prefiltrovanej vody...asi ti to prave tak vyslo, ale aj ked prefiltrujes malo vody, po mesiaci treba dat novy filter
Ahojte, my Britu pouzivame uz rok, musim povedat, ze ma svoj efekt, aj chut je ina. Filter sme rozobrali, je zlozeny z malych ciernych guliciek, tipujem, ze to bude nejake aktivne uhlie alebo nieco podobne, co vychytava tazke kovy. Myslim, ze je to latka, ktorej po otvoreni jednoducho zacne plynut expiracna doba, a pri castejsom pouzivani sa samozrejme tak vychytavacia schopnost vycerpa rychlejsie. Ale este sa mi nikdy nestalo, ze by sa mi tam pomnozili bakterie alebo plesne, okrem toho by to bolo na vode a filtri urcite vidiet a taky predsa nepouzijeme 😎
kludne mu daj vodu z vodovodu a nemusi byt ani prefiltrovana. byvate v oblasti kde by mala byt dobra voda

pozri temu..môzes sa tam aj pytat aj odpovedat https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/filtracna-kanvica-pouzivate-vodu-z-nej-aj-pre-deti/